e lege de la asf conform careia nu se mai pot acorda bonusuri in functie de broker, se da tarif unic, cel impus de asigurator
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Recomandare RCA
Stimati colegi, posesori de Logan si de experienta implicita,
Solicit de data asta un sfat pertinent legat de asigurarea RCA, care imi expira maine (devin pieTont daca nu o prelungesc, deci...)
Pentru un Logan 2005 , 1.6 MPI, fara evenimente in ultimul an (care apropo, a costat 289 LEi la City Insurance pe 1 an, asigurarea) - acum se prezinta in felul urmator (poza atasata)
Din cate am citit pe fugite - Astra / EuroINS - sa ma feresc de ele precum diavolul de tamaie!
Alte sugestii din lista prezentata?
Imi cer scuze ca este via eMag - nu e nicio reclama, dar pur si simplu e o lista cu aproape toate firmele disponibile.
Cu multumiri pentru informatii & recomandareAttached Files
Comment
-
Dupa ce ma bucurasem zilele trecute la simulare de RCA pe 1 an ca scazuse la aproximativ 700 lei (de la ~1000 cat am platit anul trecut) observ ca astazi cand am facut din nou o simulare cele mai ieftne sunt 992 respectiv 996 lei pe 1 an.
29 ani, clasa B6, Bucuresti
RCAul imi expira dupa ce o sa fac 30 ani insa parca deja schimbasera astia legile si nu mai conteaza asa de tare ca ai sub 30 sau 30+
196 lei/an mi se pare "uau"(ca de altfel cam tot ce este <350-400 lei/an), nici in 2007 cand mi-am cumparat loganul nu am platit atat de putinLast edited by god; 26 May 2015, 17:08.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View PostB12
asigurare 12 luni 196 lei,oare o fi bine?
Numai bine.
Sincer vorbind, felicitari. B12 inseamna niciun incident (din vina ta, sper sa nu gresesc)Last edited by AlexCuLogan; 26 May 2015, 17:26.
Comment
Comment