If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chestiunea s-a lamurit . Dar a trebuit sa fac un drum incomod .. Astfel:
1.masina soseste la dealer , fara nimic .
2.masina poate pleca pe strada daca are numar si RCA
3.sint 2 variante
a. vreau numere provizorii rosii ; le pot cumpara de la dealer , daca are intelegere cu politia . daca nu , trebuie sa le iau de la politie . In acest caz , port sa plec daca am asigurare RCA .
b. las masina la dealer , platita evident , pina vine CIV . Cind vine CIV , iau cartea si fac imatricularea definitiva . Apoi iau masina .
In ambele variante , inainte de a lua masina , trebuie sa ma duc la asigurator si fac RCA pe 6 luni , cu datele care mi se dau de la dealer [o gramada] si fara specificatia de numar
Dupa imatriculare definitiva , ma duc la asigurator si face modificarea .
Daca vreau CASCO , numai dupa ce se face imatricularea definitiva .
Te complici inutil , eu cand am luat masina de la dealer mi s-a facut rca provizoriu valabil 1 luna de zile cu numere rosii , si tot la dealer am facut si Casco. Deci poti incheia polita Casco si cu numere rosii.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Anul trecut la Euroins m-a costat 338 lei, tot fara daune anterioare dar veneam dupa o pauza de cateva luni la asigurarea rca deoarece nu folosisem masina
Corect.
Eu am facut pe un an, la Megane, inainte de obtinerea autorizarii de circulatie provizorie (numere rosii). Mi s-a oferit posibilitatea de a face RCA pe o luna, 6 sau un an. Am optat pentru cea mai avantajoasa varianta.
Casco, in schimb, nu se poate face decat la o masina inscrisa definitiv.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Casco, in schimb, nu se poate face decat la o masina inscrisa definitiv.
Scuze,te contrazic ferm....anul trecut fix pe vremea asta am facut casco la masina si nici nu era inca livrata din Pitesti spre Buc. (cand am ridicat masina am avut casco in rucsa + rca)au fost intocmite dupa F.F.Proforma (am avut seriile de motor,caroserie)si ulterior dupa ce am ridicat masina ....am trimis copie dupa P.V.Receptie auto.
Depinde F.f.f.f. mult de Broker-ul unde faci asigurare nu vreau sa fac reclama aici unde am facut.
P.S. mentionez ca,la RCA am avut cartea verde inchisa (asig.pe 6 luni), deci bifate cu "X" toate casutele.
Dupa ce am inscris masina definitiv am contactat respectivul Broker si am schimbat asigurarea (deblocat carte verde....plus complectate toate datele), la 2 zile dupa am plecat din tara cu ea............eram presat de timp maxim
Deci se poate !
Dealerul nu face asigurari si m-a anuntat ca sa vin cu asigurarea facuta . Cred ca mai comod este sa fac asigaurare pe 6 luni . Dar cind o sa ma duc la politie pentru imatriculare definitiva , o sa mai fie doar 5 luni activa . Acolo cer obligatoriu pe 6 luni ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment