Foarte elocventa parerea ta.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Astra Asigurari va intra in faliment, a decis, miercuri, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).
Decizia a fost luata in contextul problemelor financiare pe care le are societatea, informeaza surse din interioul ASF, citate de televiziunile de stiri.
Potrivit acestora, cei care au polite incheiate la Astra Asigurari isi pot obtine banii inapoi pentru lunile ramase, sumele urmand sa fie achitate de Fondul de Garantare
Comment
-
Problema e: care pagube, cele deja produse sau cele viitoare?
Cred ca se refera la dosarele de daune deja deschise.
Pentru ca...
Potrivit acestora, cei care au polite incheiate la Astra Asigurari isi pot obtine banii inapoi pentru lunile ramase, sumele urmand sa fie achitate de Fondul de GarantareLast edited by mr.K; 26 August 2015, 14:01.
Comment
-
Stimati colegi ,
Nu va agitati prea tare , pentru ca sunt numai "fitile" date la deruta. ORICARE din companiile de asigurare din Romania sunt reasigurate la companii mai puternice de afara . Chiar daca este falimentara ( in acte) Astra va supravietui sau va fi absorbita de o alta companie de profil din tara cu tot cu portofoliul de clienti.( cam cum a fost cu BT , pentru cei care stiu )
Nu fiti copii " sa puneti botul" la can-can_urile promovate de presa sau TV .
Oricat de nashpa pare sa se descurce Astra , pe partea cealalta a deschis sucursale si in alte tari , iar personalul este platit la zi fara nici un fel de intarziere.
Bafta !ADRIAN Vatamaniuc
0727.883.438
Comment
-
PDATE ora 15.10.. ASF a anunţat oficial că Astra Asigurări este în incapacitate de plată şi nu mai are autorizaţie de funcţionare. Compania cu peste patru milioane de asiguraţi a intrat în faliment.
http://www.asf-fga.ro/noutati-si-com...a-asiguratilor La naiba daca stiam ca ADAS a dat faliment anul trecut...Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
-
CEDAM, dar mai bine te uiti aici http://www.asf-fga.ro/noutati-si-com...a-asiguratilorNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Multumesc ! Voiam sa si vad unde am asigurarea, ca nu mai tin minte si nu-mi venea sa mai cobor la masina. Dar parca la Astra o am.
am verificat aici
la astra aveam... din 24 sept. nu mai apar in baza de date => am mers fara asigurare. si acum ce fac ? de unde imi recuperez banii ?! mai aveam exact 1 luna din 6. bine ca n-am lovit pe nimeni zilele astea.
Comment
Comment