Lasa sa faca bani pe prostia noastra ca asa meritam!
Asigurare RCA
Collapse
X
-
da...si pe langa preturile lor nejustificat de mari, firmele reziliaza cotnractul prematur, ca na, exista articolul 19 lit 1...asta e... si noi ne-o facemDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
RCA pe 6 luni la Alianz- 192 lei, in 02.06.2009, cu reducere ca am si CASCO la ei. Saptamana trecuta ar fi costat doar 180 lei. No coment, ca iar a inceput sa se scumpeasca benzina, desi pretul petrolului e mai mic de 3 ori ca anul trecut!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ma contraziceam cu cineva care a adus sin germania o masina si avea pierdut brifi si cartea mica ca nu ma pricep si a facut nr. rosi vreo 3 luni si cand a facut pe ultima luna il suna de la inmatriculari ca au venit actele de la identificare de la bucuresti si poate sa faca numere definitive ,el a fost la rar a platit taxa si cand a facut nr. rosi a facut si asigurare care expira peste 2 sau 3 luni si politaiu de la ghiseu i zice ca trebe sa faca asigurare eu i-am spus ca este valabila in continuare si pe ne definitive ca este tot aceeasi masina si se poate transfer este adevarat?
Comment
-
am un logan 1.4 luat in leasing si luna viitoare ( pe 28 august) tre sa imi fac un nou RCA ! ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?
1. daca eu sunt utilizatorul tre sa imi fac RCA pe persoana juridica sau fizica?
2. daca mi-am facut masina (vopsit o portiera si aripa stanga spate) luna viitoare o imi vina CASCO mai mult? mentionez ca am casco multianual. Aia de la leasing mi-au zis ca nu voi plati mai mult ! asa e?
multumesc !
Comment
Comment