Mie sincer nu mi s-au parut diferente semnificative in ultimii ani la pretul asigurarii RCA. Majoritatea afirma ca preturile cresc cu aproximativ 50% la inceputul fiecarui an dar nu e chiar asa. Am postat aici preturile la asigurare din ultimii ani si sunt asemanatoare. Cei drept aleg cea mai ieftina varianta. Acum am la Carpatica. Iar de "bonus malus" habar n-am si nici nu ma prea intereseaza. Ii dau agentului datele, imi da cateva oferte si o aleg pe cea mai ieftina, fara multe intrebari/discutii.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View PostLa emag nu iti face oferta la firma la care esti asigurat. Oricum preturile sunt mai mici pentru cei care au polita rca activa si expira peste multe luni. Odata cu aproprierea termenului de reinnoinre, pretul sare in sus.Last edited by einstein1984; 8 January 2016, 13:40.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Anul trecut in 16 ianuarie am facut RCA pe 1 an la Euroins la Logan 1,4 din 2005 cu 272 lei. Acum am facut la Allianz cu 265 lei prin emag.Last edited by aslanalbert; 8 January 2016, 22:15.
Comment
Comment