Nu numai ca pastrezi bonusul, dar primesti si banii inapoi in cazul in care ai, de exemplu, RCA-ul pe 12 luni si au trecut 3 luni de la data emiterii. Diferenta de bani de 9 luni se restituie. Trebuie doar sa faci o cerere + alte acte doveditoare (nu stiu exact, dar cred ca o copie de pe contractul de vanzare-cumparare si certificatul fiscal) la compania de asigurari care a emis RCA-ul.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Trebuie si certificatul de radiere de la DRPCIV pentru masina vinduta, asta e un obstacol pentu unii ... Radiere cind vrea muschii samsarului ...Patit de mine la jaful de Astra acu 3 ani
Nu au acceptat radiere de la primarie, au vrut neaparat de la politie, stiau ei ce stiau, au ramas cu banii mei, radierea la politie s-a facut dupa 2 ani de la vinzarea efectiva.Last edited by anton.dan; 1 July 2016, 11:49.
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostMasina e pe numele tau sau pe a taticului,AlexPetro?
Comentariul tau te descalifică. Asa e...strugurii sunt acri pentru unii. ..Prowd of my new wheels!
Comment
-
Originally posted by AlexPetro View PostGlumeu' lu' tata! Dac tu asa procedezi nu inseamna ca toata lumea face la fel. Masina e mea, asigurarea pe numele meu.
Comentariul tau te descalific. Asa e...strugurii sunt acri pentru unii. ..Last edited by micutzu666; 1 July 2016, 20:15.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Acu' naiba sa ma ia daca inteleg de ce toti care au SL10 isi inchipuie ca toti ii invidiaza.
Mai ales un 1.2 16V, un vis, ce sa mai. Cu jante de tabla din fabrica.
Am mai intalnit expresia cu strugurii si la unu care are L2 0.9 tce (sau X52, ca-i place sa-i spuna codificat), zici ca are Veyron, sau cel putin un Lambo.
Trebuie si certificatul de radiere de la DRPCIV pentru masina vinduta, asta e un obstacol pentu unii ... Radiere cind vrea muschii samsarului ...Patit de mine la jaful de Astra acu 3 ani
Nu au acceptat radiere de la primarie, au vrut neaparat de la politie, stiau ei ce stiau, au ramas cu banii mei, radierea la politie s-a facut dupa 2 ani de la vinzarea efectiva.Last edited by mr.K; 1 July 2016, 20:52.
Comment
Comment