Originally posted by Fanez
View Post
Asigurare RCA
Collapse
X
-
-
Nesimtit de mult s-au scumpit.In loc sa atraga prin preturi mai mici achizitionarea de masini noi ,ei ce fac?!...umfla preturile tocmai la masinile noi cu scuzele de rigoare si explicatia clasica cum ca masinile noi au viata mai lunga deci polueaza mai mult.O mare tampenie ,atat de mare incat manipularea mass-media reprezinta o influenta si mai mare asupra sustinerii acestei tampenii.Inca mai avem pe strazi masini din anii 90 si sunt in numar foarte mare si polueaza de nu stiu cate ori mai mult decat una noua (cu valori reale nu cu 50 lei spaga la ITP)
Comment
-
Originally posted by Olly09 View PostBonus,bonus-malus....ideea e ca atunci cand transfer bonusul sa-mi fie scazut aia 30 lei pentru fiecare punct!Nu am idee unde iti faci tu asigurarea dar brokerul meu face parte din aia care se descurca iar atunci cand o sa-mi transfer bonusul 30 lei x 9= 270 ,vor fi scazuti din asigurare!
Ce calcul e asta ba nene?!
Ai masina prin "Gadagascar"?!
Tii scade (aia 270) si de pe asigurarea de acu' 2 ani?
Sent from my iPhone using TapatalkKeep walking...
Comment
-
Imi aduc aminte ca atunci cand mi-am luat masina, aveam 28 de ani. Era o ambitie de-a mea sa am masina pe numele meu. M-a rupt RCA-ul. Am dat pentru un an aproape 1200 de lei. Ideea era sa imi fac oriunde in afara de EuroINS si Carpatica. Mai ca imi venea sa plang de nervi.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postdar euroins si carpatica ce aveau ? nu erau mai ieftine ?
Desi ramane de vazut cum e si la Asirom. In dimineata asta ma duc la ei sa fac un dosar de dauna ca m-a tamponat o doamna in weekend. Nu am avut de-a face cu Asirom pana acum. Urati-mi succes!
Comment
-
Originally posted by LauCalin View Post...
Desi ramane de vazut cum e si la Asirom. In dimineata asta ma duc la ei sa fac un dosar de dauna... Nu am avut de-a face cu Asirom pana acum. Urati-mi succes!Last edited by Fanez; 18 October 2016, 11:05.
Comment
-
Cel care m-a lovit mi-a propus sa-mi faca el masina cu banii lui la service-ul unui prieten. La cat de "mare" e dauna cica am iesi mai castigati amandoi. Lui nu ii mareste urmatoarea polita pentru o tamponare usoara si eu am masina reparata in cel mult o zi, doua. Chestia e ca nu stiu ce service e ala.
Comment
-
Originally posted by LauCalin View PostBa erau mai ieftine. Dar asa cum nici eu nu imi doresc sa am de-a face cu aceste companii de asigurari, daca il pocnesc pe unul din vina mea, macar sa nu-l mai chinui si cu asigurarea.
Desi ramane de vazut cum e si la Asirom. In dimineata asta ma duc la ei sa fac un dosar de dauna ca m-a tamponat o doamna in weekend. Nu am avut de-a face cu Asirom pana acum. Urati-mi succes!
Comment
Comment