Originally posted by IancuMIC
View Post
Asigurare RCA
Collapse
X
-
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
-
Nu; nu ma deranjeaza absolut deloc. Mi-e indiferent, daca e sa fiu foarte sincer.
E bine sa precizezi tu acest lucru, ca altfel se creeaza confuzii; la 29 de ani, 270 lei RCA, nu prea se lega nu?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
A deci e foarte clar ca te deranjeaza acest lucru!!
NU inteleg de ce un individ/a de pana in 30 de ani trebuie sa platesca enorm de mult la RCA daca in istoric nu are vreun accident .
De ce sa fiu eu "sacrificat" pentru un alt tampit de aceeasi varsta care face x accidente intr-un an ?? sa-i maresca lu ala polita pana cand lesina , dar eu care am istoric curat nu vreau sa platesc mai mult pentru prostia altuia.
In 12 ani de cand am carnetul am facut aprox 100k , fara nici un incident!!! De ce trebuie eu sa platesc dublu fata de un pensionar ???sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
cine n-are un batran, sa si-l cumpere
RCA actual are B14, condusa numai de mine din 2008 respectiv de la 24 aniLast edited by bogdan_1984; 19 December 2016, 14:26.sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...ci si pentru cei cu varsta peste 65 de ani care obisnuiesc sa plece de acasa fara reflexe.
Comment
Comment