Faci RCA la firma care iti inspira incredere.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
De cand cu plafonarea tarifelor, s-au cam aliniat preturile politelor incheiate pe un an.
Foarte mici diferente in favoarea firmelor neserioase, care, daca nu-si vor schimba comportamentul, se vor duce dupa Astra.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Posts-au scumpit mult vad, de cand cu noul sistem bonus/malus.
vad ca am B6 in loc de B12, iar pe 6 luni mai fac trei companii, la restul pe 6 luni e acelasi pret ca pe an. cert e ca e scumpa.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Informatia se gaseste pe internet .
"Compensarea directa este aplicabila la indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
accidentele auto se produc pe teritoriul Romaniei;
vehiculele implicate in accidentele auto sunt inmatriculate/inregistrate in Romania;
prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor;
ambele vehicule implicate in accidentul auto au asigurare RCA valabila la data evenimentului;
prejudiciile exclud vatamarile corporale.
"sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postprobabil e problema de baza de date, ca ma indoiesc sa retrogradeze fara motiv. Si mie imi apare si la 6 luni si la 12 luni tot B8
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostAveau de gand, dar cam atat.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Este in vigoare compensarea directa. Mai documentati-va; OUG 54/2016.
Am spus-o de acum o saptamana.
Originally posted by IancuMIC View PostPersoana prejudiciată se poate adresa asigurătorului său ca urmare a mecanismului de compensare directă.
Prin urmare, alegeti asiguratorul in care aveti incredere, nu cel care are tariful cel mai scazut.Last edited by IancuMIC; 3 January 2017, 12:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu am RCA la Asirom. Asirom si Dacia-Renault nu mai "colaboreaza impreuna", au rupt lantul de iubire. Pe mine (sper sa nu fie cazul) ma despagubeste sau nu prea?
In oug 54 zice ca:O alt noutate adus de ordonana de urgen privind RCA este reprezentat de*sistemul facultativ de compensare direct între asigurtorii RCA. Mai precis, pgubiii pot s cear plata daunelor asigurtorului propriu.
Într-o astfel de situaie, asigurtorul RCA al persoanei prejudiciate recupereaz contravaloarea daunelor de la asigurtorul RCA al persoanei vinovate. Totui, compensarea direct poate fi folosit dac sunt îndeplinite cumulativ urmtoarele*condiii:
accidentele auto se produc pe teritoriul României;vehiculele implicate în accidentele auto sunt înmatriculate/înregistrate în România;prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor;ambele vehicule implicate în accidentul auto au asigurare RCA valabil la data evenimentului;prejudiciile exclud vtmrile corporale.
Procedura de compensare direct se stabilete prin convenii multilaterale încheiate între societile de asigurare, iar*condiiile compensrii directe se convin în mod voluntar între*asigurat i asigurtor.
Comment
-
Și eu când am scris cu niște pagini mai în față că la încheierea poliței RCA la Allianz mi-au zis ăia că în caz de daună pot să repar mașina pe RCA-ul meu, au sărit „vitejii satului” să mă contrazică și să-mi spună că fac confuzii între RCA și CASCO.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
Comment