RCA e individual, pe CNP si datele masinii tale, ca sa iasa la leu, trebuie sa faci tu simularea.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Eram doar curios la cat sa ma astept( vroiam ceva estimativ la maxim) cand trebuie sa ridic noua masina ( undeva in 4-5 săptămâni), stiu ca este individual dar neavând datele mașinii nu prea am ce sa aflu
La dci ul actual am platit in august la emag 408lei pe 1 an, acum sper sa nu sar de 700lei.
Multumesc
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostEram doar curios la cat sa ma astept( vroiam ceva estimativ la maxim) cand trebuie sa ridic noua masina ( undeva in 4-5 săptămâni), stiu ca este individual dar neavând datele mașinii nu prea am ce sa aflu
La dci ul actual am platit in august la emag 408lei pe 1 an, acum sper sa nu sar de 700lei.
Multumesc
Comment
-
Asigurare RCA
Generali RCA 1 an facut pe 20 Ianuarie B/M 8 pret 481 lei 1.5 dCi 90 cp,34 ani 2 copii autovehicul nou.am trecut bonusul vechiului RCA pe noua polita si astept sa imi bage ceva banuti(Carpatica) fgaromania.ro pentru anularea vechiului RCA pastrat cand am vandut masina veche(Octombrie 2016)
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by puscoiuionut; 6 February 2017, 20:23.
Comment
-
Originally posted by puscoiuionut View PostEu aveam B 15 acum maxim este B 8 asa am inteles.despe capitala asta e ...tu mergi pa pod,eu merg pi pod)))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Comment