si inainte era la un an. acum cred ca e la doi ani. urmeaza sa fac a treia asigurare pe 6 luni, si din simulare am vazut ca am tot B6 si la 6 luni si la un an.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Eu la mașină veche am B8 ( aveam B12 pe vechiul sistem) și am platit acum 330lei. La masina nouă am prins perioada plafonată și am primit B0 (undeva la 720lei ).
Eu am înțeles (( din link ul de mai sus)) că la RCA pt masina nouă o să beneficiez de B8. Am prins ideea bine ?
Comment
-
Asigurare RCA
da. dar trebuie facute presiuni la asiguratori.
eu sunt in aceeasi situatie si am mai intrebat la doi diferiti de Allianz dar tot la B0 ma incadreaza pe noua masina.
Ordinul ASF e din august si cred ca dureaza pana il implementeaza.
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by Silviu; 26 August 2017, 18:23.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
In situatia in care un asigurat persoana fizica detine mai multe vehicule, asiguratul beneficiaza de aceeasi clasa a sistemului bonus-malus pentru toate vehiculele; la data intrarii in vigoare a prezentei norme, reinnoirea contractului de asigurare incheiat de catre persoanele fizice care detin mai multe vehicule se incadreaza in cea mai favorabila clasa de bonus-malus corespunzatoare istoricului de daunalitate al asiguratului.
Comment
-
Din moment ce a intrat in vigoare, cu o adresa catre ASF sau ANPC sa vezi ce repede se misca lucrurile, bunaoara, clasele bonus se vor actualiza o data pe an, chiar daca acu faci simularea pentru o noua polita vei primi aceeasi clasa bonus/malus, valabila pe parcursul unui an calendaristic. Ramane sa mai fac simulari dupa 1 ianuarie, in principiu asigurarea are cam acelasi pret cu cel plafonat.
Comment
-
3.0tdi pensionar/12 luni.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
City sunt inca in pragul falimentului daca nu se materializeaza o tranzactie cu un posibil investitor strain. Deci ar fi inca de evitat.
~~~~
Eu am primit raspuns de la Allianz referitor la clasa B/M de pe a doua masina (noua) mi-a fost resetata la B0 (desi pe cealalta am B8): trebuie sa trimit o copie dupa factura masinii si voi beneficia tot de B8 si pe a doua masina.
Ca idee, pentru B8, la Allianz, pentru Logan MCV 1.5dCi: 356 lei/12 luni.
~~~~
Mai mult, cei ce va cumparati masini noi si aveti deja una si RCA cu clasa B/M, puteti sa trimiteti factura proforma la asiguratorul la care vrei sa faceti RCA pe cea noua si vi se va actualiza clasa B/M cu cea pe care o aveti deja.Last edited by Silviu; 4 September 2017, 17:11.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostStiu ca si cei de la city au probleme...Originally posted by Silviu View PostCity sunt inca in pragul falimentului...
Cu Allianz am constatat la mine la casco (fata de alti asiguratori) valoarea masinii a scazut cu 500 de euro iar valoarea politei cu doar 5 euro (zic de la un an la altul).
Am facut si RCA la Alliantz, nici un bonus ca le ai la ei pe ambele.
Comment
Comment