Asigurare RCA
Collapse
X
-
@Fanez, eu am 2x RCA, asigurarea obligatorie pe casa + facultativa si asigurare de calatorie anuala si primesc 20% reducere la toate (mai putin la CEDAM), dar sunt clientul lor de vreo 10 ani (pe Logan1 am avut si casco la ei) :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk ProI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Ion Galaion View Post...imi face la firma lor sau ca la broker aleg eu firma?
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostCi...
~~~~
Eu am primit raspuns de la Allianz referitor la clasa B/M de pe a doua masina (noua) mi-a fost resetata la B0 (desi pe cealalta am B8): trebuie sa trimit o copie dupa factura masinii si voi beneficia tot de B8 si pe a doua masina.
...
Mai mult, cei ce va cumparati masini noi si aveti deja una si RCA cu clasa B/M, puteti sa trimiteti factura proforma la asiguratorul la care vrei sa faceti RCA pe cea noua si vi se va actualiza clasa B/M cu cea pe care o aveti deja.
Comment
-
Brokerul poate renunta la comision, sau o parte din acesta, pe care il platesc firmele de asigurari (cca 7-10%) si in felul acesta polita poate fi mai mica decat la alti brokeri.
Nu prea se fac asemenea pomeni, dar fiindca veni vorba cum poate fi obtinuta o polita ieftina.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Mie asa mi se pare mai corect. Comportamentul in trafic nu e dat de combinatia sofer-autovehicul ci exclusiv de sofer.
Ideea este ca mai nou poti specifica daca sunt mai multi soferi pe masina sau daca nu conduci tu masina si atunci se schimba clasa B/M. Tot de la Allianz citire.
Dar nu am primit alte detalii si nici nu am intrebat deoarece nu sunt in situatia de a reinnoi si masina veche ce nu o mai conduc eu ci tatal meu.Last edited by Silviu; 5 September 2017, 14:53.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment