If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Reversul medaliei:
E clar ca in familiile cu 2 masini sau mai multe, soferul nu e acelasi, un sofer va fi mai bun ca altul, daca face prostii soferul mai slab (de obicei nevasta), prostiile se vor rasfrange asupra tuturor masinilor.
Din acest motiv probabil au introdus si notiunea de `conducatorilor auto declarati` in contractul de asigurare RCA.
Din pacate, citez (din raspunsul Allianz), "inca nu a fost implementat sistemul ca istoricul sa se inregistreze pentru fiecare sofer, pe baza CNP-ului".
Prin urmare degeaba declaram conducatorii auto pentru ca nu conteaza, cel putin pentru moment. In momentul daunei tot titularul politei suporta consecintele fie ca a fost sau nu la volan.
I have no special talent. I am only passionately curious.
Presupunem ca un sofer va avea daunele inregistate pe CNP-ul sau.
Daca nu va avea vreodata masina inregsitrata pe numele sau, nu vad ce pierde (din punct de vedere al bonusului), indiferent cate daune face.
ce parere aveti despre asirom si city ? trebuie sa reinnoiesc asigurarea si vad ca sunt cele mai ieftine. oricum bonusul ramane 6 la 6 luni si la 12 luni, asa ca de ce sa platesc mai mult ?!
Parerea mea este sa eviti asirom. Am avut o situatie "nefericita" cu ei.
Dacia-Renault nu mai colaboreaza cu asirom, deci daca julesti vreun logan... posibil sa ai "discutii".
Corect. Fa-ti asigurare unde vrei. Cand primesti citatie ca ai de plata sa le zici ca Fane te-a invatat asa.
Eu am casco cu regres. Daca ma julesti si asiromu' sau alta aia nu plateste... te descurci.
" Atenie la RCA. Când nu este valabila polita de asigurare "http://m.gandul.info/magazin/atentie-la-rca-cand-nu-este-valabila-polita-de-asigurare-12881817?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCite steSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul
Numărul petițiilor din sectorul asigurărilor a scăzut în primele șase luni cu 9% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 6.278, companiile Euroins, Astra și City Insurance cumulând 65,3% din totalul plângerilor, a anunțat marți Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment