fa altundeva nu la astra.La mine de la 580 lei cat aveam anu trecut , la astra s-a facut 1000 lei ,tot din cauza ca am sub 30 ani,si eram la B0, viitor B2 .Am facut la asirom cu 460 lei , la motor de 2.0 .
Asigurare RCA
Collapse
X
-
O persoana poate detine o masina pe numele ei fara a avea permis de conducere. Daca masina este condusa de 3 oameni care fac 4 daune, rata se calculeaza in functie de alea 4 daune, indiferent de "experienta" in sofat a proprietarului, care, dupa cum am zis, poate sa fie si zero.
P.S. Dar! Daca proprietarul masinii are permis si are si el 5 daune cu alte masini, se pun si alea in formula de calcul.Last edited by vitriol; 2 October 2012, 21:39.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Se schimba formularul de constatare amiabila.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a aprobat un nou formular pentru constatarea amiabila de accident, care va fi utilizat de vineri. Documentul va scuteste de birocratie si de drumul pana la Politie, in cazul unui accident minor si scurteaza timpul necesar pentru obtinerea autorizatiei de reparatie.
Vad ca formularele apar inversate, dar stiti voi care e ala vechi si care e cel nou.Last edited by mr.K; 11 October 2012, 13:20.
Comment
Comment