Sunt cei mai ieftini, nu-i asa?
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Daca anul viitor intra in vigoare noile reglementari in privinta despagubirilor de la propriul asigurator, (in caz de avarii produse din vina altui conducator auto), cei care aleg la intamplare cele mai ieftine asigurari, fara sa aveti in vedere si un asigurator serios, este foarte posibil sa aveti o mare dezamagire; doar daca aveti Casco puteti fi oarecum la adapost.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostAzi mi-am facut asigurare rca la euroins pe 1 an de zile si am platit 288 ron anul trecut tot la ei am platit 275 ron .
Comment
-
Pentru ca marea majoritate alearga dupa ce-i mai ieftin, considerand ca nu-i foloseste in mod direct acel RCA; dar e posibil sa primeasca pe capota masinii, aruncata, dupa o ciocnire in trafic, o asigurare la acelasi asigurator pe care l-a ales si el; atunci sa vezi durere.
Speram sa se concretizeze noile propuneri in ceea ce priveste despagubirile in caz de accidente; se va face un pic de curatenie printre firmele de asigurare.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
In romania nu se poate vorbi de asa ceva, unu are salariul de 800 de RON, unu de 1500, unu de 2000 de RON...toti 3 sa zicem ca merg cu un logan...
Cel cu 800 de RON salariu, se zgarceste la 1 mil in plus cat ar fi alta asigurare...zic eusigpic
Comment
-
Pai nu te va obliga nimeni sa-ti faci RCA la o firma de top, dar vei primi cam cat platesti, daca pot sa spun asa; se vorbeste despre pachete de asigurari, pentru toate buzunarele. Nu in toate tarile sunt numai oameni cu dare de mana.Last edited by IancuMIC; 27 October 2012, 21:03.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by dannyx78 View PostDa, si Euroins sunt urmatorii cei mai " buni platnici "... Oare pentru 20-30 lei in plus, nu ar fi mai bine si mai de bun simt fata de majoritatea conducatorilor auto, sa va faceti asigurari RCA la un asigurator serios???
Comment
Comment