Nu am avut nici-un incident pana acuma de cand am permisul si masina.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Atunci ceva nu e in regula. Ai permis de putin timp, varsta te trage inapoi,dezavantaje. Castigi la categoria de oras, care e mic.
Cred ca la mijloc e o greseala, sau ceva nu iti aduci aminte bine. RCA-ul nu se dubleaza de la an la an, mai ales ca ai si bonus.
Incearca la mai multe firme de asigurari.Last edited by mr.K; 6 November 2012, 23:38.
Comment
-
O sa incerc si maine sa trec pe la toate agentiile de asigurari, nu stiu ce sa zic nu am avut vreo problema cu asigurarile, nici nu am apelat la ele daca nu am avut incidente, de cand am masina (de un an), i-am facut asigurarea de doua ori (prima oara am facut la carpatica cand am inmatriculato si asta de a expirat acuma de la city insurance).
Comment
-
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Am colindat azi prin Oltenita dupa asigurare si cica sa schimbat regulile la asiguratori, ce e pana in 30 de ani (la uniqua era pana in 25) te rupe la propriu la rca, in sensul ca sunt asigurarile aproximativ dublu, la vreo 5 brokari mi-au spus ca ma costa cel mai putin 310lei la carpatica, la celelalte ghisee numai balarii gen 400lei/6luni, am colindat vreo ~15 ghisee de asigurari, alde tanti de la ghisee mia zis si de bonusu care il am pentru ca nu am evenimente ca altfel ma ardea si mai rau, mi-a aratat cum a venit o clienta azi cu un suv bmw motor 4000 pe motorina rca de 36mil/an vreo 21 de ani avea tipa, asta e hotie pe fata.
Comment
-
As putea sa o trec pe numele lu maicamea, dar implica alte balarii sa fac iar alt talon si toate cele .
Alta persoana de aceiasi varsta cu mine si care a apucat sa o faca o asigurare in plus, are de platit 277lei/6 luni de la acel bonus, tot pentru un logan 1.4.Last edited by florinel92; 7 November 2012, 18:55.
Comment
Comment