Are cineva idee daca o asigurare RCA acopera schimbul unui parbriz, dauna aparuta in urma unei pietre aruncate de autovehicului din fata ?
Asigurare RCA
Collapse
X
-
E o intrega discutie aici; caz foarte rar intalnit.
Te cheama in instanta personal, pentru ce? Tu esti reprezentat de un asigurator care preia riscurile tale; cam asta e esennta asigurariilor in domeniul auto. De respectul pentru cel pe care l-ai pagubit de a folosi masina se poate vorbi, dar cum si acesta e pe bani...e discutabil.
Pana la urma fiecare se adreseaza asiguratorului pe care si-l poate permite; cazul de mai inainte.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostTot asupra ta se rasfrange..lovesti pe cineva..ii dai asigurarea,aia nu platesc despagubirile,cel nevinovat nu se poate indrepta in instanta impotriva ta?Intreb..e posibil asta?
Comment
-
Iar pe tine te reprezinta firma de asigurare care preia riscurile; clar nu? Legea te obliga sa ai RCA valabil, mai departe eu nu stiu sa am alta obligatie, legala.
Sincer nu stiu de cazuri in care cel asigurat sa-i plateasca bani din buzunar celui pagubit; doar santajat.
Vad ca si doamnele/donmisoarele vor avea viata grea, ca si cei tineri, cu plata RCA-ului, in 2013.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
La o scurta simulare am observat ca nu Carpatica si Euroins ofera acum cel mai ieftin RCA, ci Astra.
Enervant e ca la simularile astea sunt in stare sa-ti ceara si grupa sanguina, ca informatie, cand un CNP si o serie de sasiu ajung, pe langa data inceperii valabilitatii, capacitate cilindrica si localitate, eventual data obtinere permis.
Cred ca numarul masinii, telefon etc. le trebuie cat sa-si faca niste baze de date cu costuri minime.
Comment
Comment