Pacat. e foarte buna ideea de a iti rezolva pagubele pe propriul RCA in caz de nevinovatie. In felul asta dau faliment toate firmele capusa (carpatica, euroins)...
Asigurare RCA
Collapse
X
-
mare probleme cu r.c.a. duminica m-a lovit un beleug cu un papuc supraincarcat avea asig la asirom nu a vrut intelegere amiabila ,,multumesc Doamne" l-a facut politia de 1000 lei si permis mi-am reparat in 2 zile masina (aripi si ambele usi stg.) pe casco personal cu regres asirom pt. ca astia mi-au spus ca-mi comunica in 2-3 zile dac mi s-a aprobat dosarul ?? adica si..pagubit si cu banii in vant.casco am la grupama. slava domnului ca idiotul nu a vrut intelegere amiabila. pe langa ce a dat va mai da 5860 lei si masina lui ramane asa cum e.
Comment
-
Originally posted by radu cornel View Postmare probleme cu r.c.a. duminica m-a lovit un beleug cu un papuc supraincarcat avea asig la asirom nu a vrut intelegere amiabila ,,multumesc Doamne" l-a facut politia de 1000 lei si permis mi-am reparat in 2 zile masina (aripi si ambele usi stg.) pe casco personal cu regres asirom pt. ca astia mi-au spus ca-mi comunica in 2-3 zile dac mi s-a aprobat dosarul ?? adica si..pagubit si cu banii in vant.casco am la grupama. slava domnului ca idiotul nu a vrut intelegere amiabila. pe langa ce a dat va mai da 5860 lei si masina lui ramane asa cum e.
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postpana la urma s-au modificat tarifele la RCA ? imi expira si mie in februarie si parca as vrea sa o innoiesc de pe acum
Am dat o carca de bani pt 6 luni (240 lei) mai am si ceva majorari de la un eveniment de acum 1 an, altfel era aprox 180 lei pt 6 luni.
Comment
Comment