Originally posted by Vod00
View Post
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Nu e niciun link oficial, doar stiri, pur si simplu accesezi un calculator de preturi si vezi ca toti iti dau sume foarte mari in prezent. Criteriul care te trage in jos e varsta, pe care se pune mare accent de cateva luni.
Last edited by mr.K; 10 March 2013, 22:10.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostEu daca as fi un asigurator gen Carpatica Asig, as alege rebranduirea. Sa vezi cum pica nestiutorii in plasa ca mustele dupa aia.
Apa, aerul si fraierul (zic asa sa iasa rima), nu se termina niciodata.
Si acum de cand cu asigurarea dupa varsta proprietarului in unele cazuri s-a triplat asigurarea.
Comment
-
Originally posted by radutu View Post
Si acum de cand cu asigurarea dupa varsta proprietarului in unele cazuri s-a triplat asigurarea.
Comment
-
Mie mai mult imi e teama de batranii de peste 60 ani. Probleme auditive si sincer cunosc 2-3 oameni in varsta care saracii...au ramas fara reflexe.
Dar asta este...daca asa arata statisticile. Probabil facut de 2-3 indivizi prost platiti.Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
salut...sunt nou pe aici si nu prea stiu cum stau treburile...am si eu o problema cu un accident pe care nu stiu cum sa il rezolv mai bine...am fost lovit de un participant la trafic si nu stiu cum e mai bine sa imi repar masina ca din cate am vazut nu prea fac nici la servis foarte bine treaba.vroiam sa va intreb daca a facut cineva pe regie proprie si daca a iesit bine...ast un raspuns
Comment
-
pe regie proprie iti da cam 65% din valoarea pieselor si materialelor. adica foarte putin. daca iesi bine tu stii. o repari singur sau o lasi asa? daca nu cauta un service care face treaba buna si intreaba-i daca lucreaza cu asigurarea care-o are ala de te-a lovit si te duci la ei , chiar daca agentul incearca sa-ti bage pe gat alt service.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Azi am fost sa innoiesc asigurarea si cand mi-a dat rezultatul m-am abtinut sa nu bubui de draci si sa incep si sa fac ca toate alea. 440 RON!!! WTF???? Deci sa ma *** pe legile astea din romania , deci nu mai pot de nervi de ce trebuie sa platesc atat de mult chiar daca am 24 de ani? de 3 ani de zile de cand am cumparat masina nu am avut ABSOLUT nici un accident din cauza mea, de ce sa platesc atat? de unde stiu ei cum conduc eu? defapt ar trebuii sa stie ca nu apar la ei cu nici un accident. Deci nu mai pot imi vine sa ma duc si sa le dau foc de nenorociti ce sunt. Asta este denigrare toatala bataie de joc, nu se mai poate asa ceva in ce hal au ajuns astia sa isi bata joc de noi! Mamaaa imi vine sa ii omor f***-mas pe asigurarile lor!
Comment
Comment