bugetar ... toata lumea scria bugetar , doar nu-ti cerea adeverinta ... toti eram niste bugetari ...
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Va salut baieti, am si eu o intrebare pt voi... Am completat datele de pe rca-ieftin si doream sa va intreb daca imi va cere cineva vreun act cu care sa dovedesc aceste aspecte:
Reduceri sociale: pensionar
Copii minori: 0
Alte reduceri: sot_sotie_bugetar
Imi iese polita mult mai ieftina cu aceste reduceri.
Cand mi se va livra asigurarea acasa, imi vor cere acte ?
Tin sa mentionez ca masina nu este inmatriculata pe numele meu tocmai din cauza asigurarii scumpe.Last edited by bGy; 14 May 2013, 12:57.sigpic
Comment
-
Originally posted by bGy View PostVa salut baieti, am si eu o intrebare pt voi... Am completat datele de pe rca-ieftin si doream sa va intreb daca imi va cere cineva vreun act cu care sa dovedesc aceste aspecte:
Reduceri sociale: pensionar
Copii minori: 0
Alte reduceri: sot_sotie_bugetar
Imi iese polita mult mai ieftina cu aceste reduceri.
Cand mi se va livra asigurarea acasa, imi vor cere acte ?
Tin sa mentionez ca masina nu este inmatriculata pe numele meu tocmai din cauza asigurarii scumpe.
Comment
-
O sa-ti ceara cand faci dauna.... si daca nu le ai, n-ai nici asigurare.
Originally posted by kosfunny View PostPreturile la RCA au tendinta continua de crestere . Sigur peste 6 luni vei avea un pret ceva mai mare iar insumat cu polita precedenta va depasi valoarea pe care ai fi platit-o daca te asigurai de la inceput pe un an.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Buna ziua!
Preturile in ultima perioada variaza enorm
Si sincer la o varsta mai tanara o polita se dubleaza
In ceea ce priveste asigurarea on-line e corecta atat timp cat datele sunt exacte
o simpla greseala poate recurge la anularea politei
asta se observa doar cande o dauna si nu se va despagubi
daca mergi la un birou de asigurari raspunderea e a celui ce o incheie
daca se incheie on-line totul se rasfrange catre proprietar
Ce varsta ai ioneldoru? sub 25 ani?
e firesc
Comment
-
acum, luna aceasta am facut tot pe 6 luni si am platit 116 lei.
Te-ntreb deoarece in ianuarie la B6-> B8 era cam tot atat cea mai ieftina polita pe 6 luni. Iar din ianuarie politele s-au scumpit, tu esti si intr-o clasa de Bonus mai mica.
Comment
Comment