M-am linistit acum! ))
Asigurare RCA
Collapse
X
-
PCH, trebuia sa mai astepti 30 zile, daca nu vindeai Loganul atunci inmatriculai Ford-ul dar macar nu-ti parea rau ca n-ai incercat, nerabdarea te-a costat 32% reducerea pe care n-o mai ai iar la ce scoruri s-a ajuns acum cu RCA-ul(in special pentru cei cu varsta sub 30ani) nu e deloc de neglijat...
Comment
-
Nu am stiut
"Noroc" ca fac 27 de ani cat de curand...eu consider prost gandita legea asta...nu am facut niciodata accident si nu e corect sa fiu taxat pe motiv ca sunt tanar. Sunt mulți la 40-50 de ani cu adevărat periculosi la volan...dar asta e...
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by PCH; 15 September 2013, 21:11.
Comment
-
Esti victima statisticii. Iar statistica nu e favorabila celor sub 30 de ani.
Aceleasi conditii le-as aplica si celor peste 60 de ani, multi merg ca teleghidati cu masina, reflexe ioc, adevarate pericole. Iar ei, tocmai, ca au reduceri, fiind pensionari.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostIti spun din proprie experienta, rar gasesti mai ieftin un rca decat cel de pe rca-ieftin.ro! Fa si acolo o simulare...Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Am facut de curiozitate un calcul pe ambele siteuri cu valabilitate 1 an si este intr-adevar o diferenta de vreo 50-70 lei in minus la pedia pentru cele mai ieftine 2 rcauri in schimb la urmatoarele este o diferenta in plus de vreo 100+ fata de cei de la rca-ieftin asa ca probabil e in functie de zi si ce reduceri aplica azi unii maine altii...ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
Comment