vai! pret de casco!
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Originally posted by jonnie007 View PostAm recuperat clasa bonus (B7) si astept noua polita cu (B9) ...evident, a fost cu cantec si cu multe telefoane pe la csa/asigurator! recuperarea diferentei de bani intre B0 si B9 "cica" dureaza pana la 5 luni (Euroins)
Comment
-
cine face asigurari si ma pooate ajuta concret:
am 28 de ani si RCA imi expira pe 9.12.2013 iar ziua mea e pe 11.12.2013 castig ceva daca astept sa fac 29 de ani si dupa fac asigurarea ?
PS stiu ca suna hilar daca o sa fie un avantaj cand fac 30 de ani. Singrul beneficiu al inaintarii in varsta
Comment
-
Cand faci 30 o sa platesti cu aproape jumatate mai putin ...
28-29 nu cred ca e diferenta, ce am observat a fost intre 24 si 26 parca...deci probabil e o limita la 25...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostAm recuperat clasa bonus (B7) si astept noua polita cu (B9) ...evident, a fost cu cantec si cu multe telefoane pe la csa/asigurator! recuperarea diferentei de bani intre B0 si B9 "cica" dureaza pana la 5 luni (Euroins)
Din punctul meu de vedere, sumele mai mici de 100 de lei trebuie returnate de sigurator in secunda 2, ca nu-s toneta de ziare.Last edited by mr.K; 16 November 2013, 22:32.
Comment
-
Toti sunt niste figure aparte , aveti grija cu ce asigurator incheiati polita RCA(e bine sa faceti cu firme serioase gen Allianz , Generali etc) celelalte firme gen City Insurance , Carpatica etc in cazul in care sunteti vinovat de accident e posibil ca cel nevinovat sa va dea in judecata pt ca asiguratorul vostru nu I-a acordat suficienti bani pentru reparatie(nu degeaba Carpatica sau City Insurance sunt printre cele mai ieftine) , la fel si in cazul in care sunteti lovit de un individ care are RCA-ul la cele doua firme "no name" , o sa stati mult si bine prin service-uri de cartier pana va preda masina asta daca nu aveti nici Casco.
Sau Doamne Fereste sa va lovesca unul cu numere de Bulgaria.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Am si eu o speta.
Am incheiat anticipat leasing-ul la o luna dupa ce firma a emis factura si polita RCA pentru ultimul an de contract si conform legii, la incheierea anticipata a contractului de leasing RCA-ul ramane valabil pana la expirare conditia fiind ca utilizatorul sa ramana proprietarul masinii, deci mi-a ramas polita valabila inca 11 luni. Bun, ce bonus ar trebui sa am eu la viitorul RCA? Avand in vedere ca, pe perioada leasing-ului eu am fost cel care am platit polita RCA, se mai acorda puncte bonus? Nu am gasit nicaieri precizari in privinta asta si vreau sa-mi fac temele din timp.
Comment
Comment