Dupa 1 martie tarifele cresc ca traim in romania dar mergem inainte sumtem prea mici sa fim luati in seama!
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Daca zici ca tarifele cresc din 1 martie, al meu rca expira in 10 martie. As putea cumva sa fac o alta asigurare in 25 februarie,de exemplu, ca sa evit scumpirea?niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Stie cineva cine are cele mai mici preturi la asigurare in momentul de fata?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Eu nu inteleg ceva...care sunt criteriile pe baza carora s-a facut impartirea tarii in "zone"???
Din cunostintele mele, "jiudetul" Bucuresti are o sumedenie de tamponari zilnice, circulatie infernala si totusi...cel mai mic grad de risc?
Chiar acele judete din zona 2 sunt cele cu cele mai putine accidente si, implicit, cel mai mic grad de risc?
Ia uitati-va la cele din zona 1, chiar sunt ele cele mai problematice?
Ptiu Drace!
Care era in urma cu cativa ani cuantumul asigurarii obligatorii si unde va ajunge? De ce nu se fidelizeaza conducatorii fara accidente si se prefera sume si mai mari, la comun? Vad ca acum, la acea firma de asigurare este individualizat gradul de risc in functie de varsta conducatorului; pe cand si in functie de sex, senilitate, antecedente, stare psihica si altele?Last edited by 77sky; 7 February 2009, 09:47.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Criteriile dupa care s-a facut impartirea pe zone depinde de friecare asigurator, in principiu se face un raport intre numarul de polite vandute de firma intr-un judet si numarul de pagube platite de firma in judet.
Fiecare firma face acest raport, de aceea difera clasificarea pe zone de la o firma la alta.
Comment
Comment