SCUZE, 300 pe 1 an si 152 pe 6 luni! erata..varsta 37 )
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Originally posted by Drogas View Postsoc si groaza, teroare, mama lor de nenorociti
Am citit un articol pe net referitor la pretul rca si zic boooon hai sa fac o cotatie online
Stupoare
anul trecut am platit 480 de ron la Euroins pe 1 an
acum cel mai ieftin rca e 805 ron desi am crescut 2 clase B/m B10
29 de ani
1.8 T, fara daune, vechime 11 ani
Daca vedeti un a4 B6 gri sobolan cu numere de Bucuresti, e al meu si incepand cu Decembrie NU mai inchei asigurare auto RCA .... de scarba
STR8 =»»HTC =»» Forum Runnersigpic
The MVP
Comment
-
Poate n-are legatura cu subiectul, insa la preschimbarea talonului(ca urmare a schimbarii adresei) e nevoie ca asigurarea RCA, in momentul depunerii actelor la politie, sa aiba un termen minim de valabilitate?
Exemplul meu: RCA-ul expira pe 25, luna asta, si cineva de la biroul copieri acte mi-a zis ca s-ar putea sa fiu nevoit sa fac asigurarea de pe-acum, ca ar trebui sa aiba minim o luna valabilitate incepand cu depunerea actelor.
Comment
-
Am facut azi asigurarea: 403,34 lei pe 1 an, clasa B7, la Euroins.
Originally posted by leutzul View PostLa inmatriculare trebuie sa ai asigurare valabila 6 luni sau 1 an. la preschimbare talon nu trebuie !
Comment
-
Eu nu inteleg de ce tot faceti asigurarea la Euroins. Niste jeguri ordinare. De 2 luni un prieten se lupta cu ei sa isi recupereze o dauna. L-a cautat si pe ala care a produs accidentul, dar nu poate face nimic. V-ar conveni sa fiti loviti de cineva de la Euroins si sa umblati ca turbatii sa va reparati masina?
Comment
Comment