asa stiu si eu. se calculeaza automat. ce mi-a iesit la calcul a fost acelasi pret cu cel pe care l-am platit, cu bonus si tot.
Asigurare RCA
Collapse
X
-
-
daca introduci CNP tau cu alta serie de sasiu o iei de la 0 din nou.
eu cand mi-am calculat RCA nu mi-a aratat nicaieri unde sa imi pun BM si cand mi-a sosit RCA era deja calculatsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
E ceva in neregula daca am inmatriculat o masina, depunand copie dupa asigurarea provizorie de 30 zile (care este in termen pana in luna iunie, si este pe numele noului proprietar)?
Ce de la inmatriculari nu au comentat nimic, iar brokerul mi-a spus ca nu se poate face o alta asigurare peste cea existenta care este valabila, ci doar dupa ce expira.
Intreb asta, pentru ca stiam ca in momentul depunerii actelor la inmatriculari, trebuie sa ai asigurare pe minim 6 luni.
Dupa logica asta, ar fi trebuit sa inmatriculez masina la data expirarii asigurarii provizorii?
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostE ceva in neregula daca am inmatriculat o masina, depunand copie dupa asigurarea provizorie de 30 zile (care este in termen pana in luna iunie, si este pe numele noului proprietar)?
Ce de la inmatriculari nu au comentat nimic, iar brokerul mi-a spus ca nu se poate face o alta asigurare peste cea existenta care este valabila, ci doar dupa ce expira.
Intreb asta, pentru ca stiam ca in momentul depunerii actelor la inmatriculari, trebuie sa ai asigurare pe minim 6 luni.
Dupa logica asta, ar fi trebuit sa inmatriculez masina la data expirarii asigurarii provizorii?
Brokerul spune tampenii, un RCA se poate emite in avans, cu incepe valabilitate de la data expirarii RCA-ului provizoriu.
Logica celor 30 de zile valabilitate RCA provizoriu e in legatura cu valabilitatea numerelor de inmatriculare provizorii.Last edited by mr.K; 16 May 2014, 09:36.
Comment
Comment