rca la Alianz 250 lei pentru un an, logan 1,4 mpi
Asigurare RCA
Collapse
X
-
Originally posted by Stavros View Postam un logan 1.4 luat in leasing si luna viitoare ( pe 28 august) tre sa imi fac un nou RCA ! ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?
1. daca eu sunt utilizatorul tre sa imi fac RCA pe persoana juridica sau fizica?
2. daca mi-am facut masina (vopsit o portiera si aripa stanga spate) luna viitoare o imi vina CASCO mai mult? mentionez ca am casco multianual. Aia de la leasing mi-au zis ca nu voi plati mai mult ! asa e?
multumesc !
2. Din cate stiu eu nu iti va creste rata. Cei care au masini in leasing iti pot spune mai multe.
Comment
-
Originally posted by Stavros View Postdeci pe persoana juridica trebuie sa platesc?
Comment
-
RCA Leasing
Originally posted by Fane-CL View PostO sa-ti vina RCA-ul facut de firma de leasing odata cu factura pentru rata, tu doar trebuie sa platesti.
Sfatul meu este sa va faceti voi RCA,ul acolo unde va convine (mai ieftin) inainte sa expire cu macar doua saptamani si sa ii anuntati pe cei de la leasing ca vi l-ati facut.
Pentru ca cei de la firma de leasing au tot interesul sa vi-l faca pe cel mai scump, pentru ca sunt si ei platiti de asigurator la procent din prima de asigurare.
Daca aveti nevoie de vreo informatie, va pot ajuta!
Intrebati pe PM.
Numai bine!
Comment
-
Am platit azi RCA la CARPATICA ASIG S.A / 6 luni-(1,6)=240 RON
Comment
-
Doar ce-am facut si eu RCA-ul ca-mi expirase. Incepand de astazi la un Logan 1.5, pe 1 an la Carpatica => fix 400 RON.
Nikolas: ai 1.4 si e mai ieftin decat la mine ca intri in alta grupa de motorizare dar mi se pare extraordinar de putin si asa (ar veni 260 ron/an)Last edited by god; 5 October 2009, 16:59.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Anul trecut a-m platit in doua fractii a cate 6 luni 108 ,total 216 lei An.
1. Detin carnetul din 1993 .03.
2. Asigurarea o fac numai la Alianz Tiriac de 3ani jumate (de cand am masina )
3. Probleme nu am avut cu RCA -ul (accidente)
4. Posibil sa fiu luat in seama cu o reducere substantiala .(parerea mea )de catre firma .
5. Acum cand am facut RCA-ul a-m fost instiintat ca daca-l inchei pe 12 luni voi plati 260 lei,(ca de la anul se vor scumpii cu 30 % )dar cum nu au fost banuti a-m lasato asa .
Comment
Comment