Buna baieti, vreau sa imi revopsesc masina pe casco la omiasig, am fost azi, inspectorul respectiv mi-a dat hartia cu care trebuie sa ma duc la service, pana aici toate bune si frumoase dar m-a trimis la alt inspector in cealalta parte a orasului sa vad daca imi da acceptul de plata. Respectivul se uita mai ciudat la foaie, se ita la mine apoi la foaie si zice mergeti la service. Am plecat la service, devizul este de 12000 lei dar mi-e cam frica sa nu imi refuze omniasig plata ca "m-am scos" , 12000 lei nu am de unde sa ii dau.
Acum ce ma intereseaza, poate unii dintre voi stiu:
1 : pot sa ma duc cu devizul la omniasig sa cer acceptul de plata si apoi sa duc masina in service?
2 : exista oare vreo lege data de CSA prin care sa ii oblice sa imi dea acceptul de plata inainte de reparatie?
Sper sa ma sfatuiti ca tare sunt in dubii si nu cred ca voi duce masina fara acceptul lor inainte de intrarea in srevice.
Acum ce ma intereseaza, poate unii dintre voi stiu:
1 : pot sa ma duc cu devizul la omniasig sa cer acceptul de plata si apoi sa duc masina in service?
2 : exista oare vreo lege data de CSA prin care sa ii oblice sa imi dea acceptul de plata inainte de reparatie?
Sper sa ma sfatuiti ca tare sunt in dubii si nu cred ca voi duce masina fara acceptul lor inainte de intrarea in srevice.
Comment