naspa de intamplarea ta pacat de masina dar asta e sfatu meu du-te si fati un rmn caci fieru il faci dar omu e mai delicat bafta si multa sanatate
Accident...cer Sfaturi, Consiliere:(
Collapse
X
-
multumesc de sfaturi...voi face. Azi am rezolvat si cu casco...am fost la fata locului, au facut poze, am facut poze si la masina...si asta a fost. acu astept.
daca vreau sa vand motoru,cutia...sau eu stiu cati bani sa cer? sunt neatinse motoru cel putin e ok. are 25000 de km.
Comment
-
Originally posted by Bambucea View Postam fost si am facut poze la motor...si cati km aveam si am o intrebare, la cum arata masina ca totusi e lovita destul de rau si in fata, ar fi trebuit sa sara airbag-urile?
Comment
-
si eu m-am rostogolist cu Solenza de doua ori in aer si am cazut pe plafon.S-a turtit plafon si capota, iar aerbegul(sofer) nu a sarit.Mi-au dat dauna totala dar mi-au dat 75% din valoarea asigurata si mi-au lasat epava, pe care am vandut-o.Am recuperat si diferenta de 25% .
am uitat sa specifica ca masina era achitata.Si formalitatile au durat vreo 3 luni, dupa care am primit banii.
Comment
Comment