Probleme Asigurare Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Asigurare Casco

IN primul rand va salut pe toti iar daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze.
    Povestea mea incepe in anul 2007 decembriae cand am ridicat masina dacia logan 1.4 de la reprezentanta.masina este luata in leasing prin finantare brd si casco si rca la omniasig.cu un an si ceva mai tarziu adica prin 2009 primavara am avut un accident.O masina de firma aintrat in mine avand spatele masinii sifonat rau,mentionez ca persoana respectiva nu avea rca la masina asa ca am apelat la omniasig sa repar masina pe casco.am dat declaratie cum ce si cum sa intamplat dupa ce in prealabil am facut asta si la politie.In declaratia data de mine am scris ce defecte erau la prima vedere..martor aierberg dreapta aprins scaun sofer rupt bara spate sparta ,triple,haion spate lovit.aripi indoite.... dupa ce am terminat actele de facut am bagat masina in service-ul agreat de ei pentru a o repara.3saptamani mai tarziu am fost la service sa ridic masina ,am luat factura de la ei care era in valoare de 103.60 lei si am duso la omniasig pentru ada ok sa ridic masina.mentionez ca ,constatarile lea facut reprezentatul omniasig si cel de la service.dupa verificarea facturii am primit ok sa iau masina urmand ca omniasig sa recupereze banii de la firma vinovata de accident.
    Toate bune si frumoase pana acum cand in urma cu 3 zile am primit o scrisoare de la omniasig ca trebuie sa inapoiez 1544.3lei deoarece instanta unde sa judecat litigiul dintre cele doua firme a hotarat ca persoana vinovata sa plateasca doar 8845 lei din valoarea totala de 103.60in baza expertizei auto cerute de vinovat,neavand o hotarare judecatoresca ca eu sa platesc suma de 1544.3.Am mers sa intreb despre ce e vorba la omniasig si am primit uluit raspunsul ca ei miau dat mai multi bani decat era necesar si ca in urma expert facute la proces treb sa le dau banii inapoi explicatia a fost ca eu am avut airbergul defect inainte de accident, ca toba trebuia indreptata si nu schimbata .....Mentionez ca eu nu am fost parte la procesul dintre ei.
    ei mi-au zis ca am fost chemat la expertiza cu masina dar nu am vrut samerg insa nu am primit nimic ca as fi fost chemat.
    ultimul cuvant al lor a fost ca daca nu platesc banii pana la data de 25.04.2010 ma cheama in instanta. Cetrebuie sa fac ce sfat imi dati .

Din moment ce ei au fost de acord si au achitat factura respectiva, tu nu ai nici o vina. Singura vina este a inspectorului de daune care nu a facut inspectia corect, deci el ar trebui sa plateasca diferenta.

Comment

Daca era sa iti vina vreo scrisoare acasa trebuia cel putin sa vina cu procura,asta in cazul in care cineva nu a semnat in locul tau.
      Eu zic sa iei din nou legatura cu asiguratorul si sa ii expui partea ta de vedere si ca nu ai fost anuntat.
      Oricum nu vad de ce ai fii tu obligat sa platesti!

Comment

am incercat sa vorbesc si cu directorul de la omniasig dar nu ai cu cine sa te intelegi.o tin pe lor ca ,calculatorul de la airbergul de pe partea dreapta era stricat inainte de accident,si ca toba putea fi indreptata nu schimbata dar nu inteleg ce vina am eu ca nu au indreptato si au schimbato daca asa au considerat SINGURA PROBLEMA AR FI DE ACUM INCOLO DACA DOAMNE FERESTE AM NEVOIE DE O REPARATIE PE CASCO SA NU FACA NAZURI

Comment

Eu iti recomand sa discuti si cu alti inspectori de daune sau cu juristi de la alte firme de asigurare sa vezi ce zic si ei
          In cazul tau nu ar trebui sa platesti nimic.Firma de asigurare trebuie sa se judece,sau sa conteste hotararea aia pana isi recupereaza toti banii.
          Iar povesti ca ala era defect inainte,ca aia nu trebuia schimbata,asta trebuiau sa vada ei si sa scrie in constatarea facuta de inspectorii firmei de asigurare.
          Ei verifica masinile de 2 ori--1 data cand se raporteaza accidentul;--a doua oara dupa ce desfac tinichigii in service,moment in care mai pot aparea si alte chestii ascunse.
          Daca ei au fost de acord sa schimbe ceva,asta e.Nu au cum sa te faca sa platesti tu ceva care s-a schimbat prin hotararea lor.
          Vorbeste si cu un avocat sa vezi ce zice si ala,si judeca-te cu ei ;oricum nu ai fi singurul care face sau a facut asta.
          Apropo de nazuri,si tu ii poti da in judecata daca nu respecta contractul.
          Iara m-am culcat tarziu...

Comment

ca sa nu mai vorbim ca de aia ai casco , ca sa nu platesti bani din buzunar .
            Cum au dedus ca era stricat calculatorul de airbag dinainte de accident ?Intrucat masina are mai putin de 5 ani , nu esti obligat sa accepti reparatia pieselor ci neaparat inlocuirea lor .Parerea mea e sa nu te lasi intimidat, cere ajutor la CSA si o sa te lamureasca mai mult. Nu e vina ta ca inspectorul de daune e incompetent,sau serviceul care a facut constatarea .Cand le-ai dus hartia ca sa isi dea acceptul de plata,inspectorul se uita si verifica fiecare lucru care a fost schimbat,deci a 3a oara cand s-au putut constata defectiuni .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

OMNIASIGUL este o mare teeeaaapppppaaaa. ei zic sa ti asiguri masina in alta parte cum ar fii Generali.am avut si eu o problema pe rca omniasig si vreau sa zic ca am reparat-o pe casco pt ca nu vroiau sa mi dea de inlocuit niste piese care nu puteau fii reparate......si multe altele.
              Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

daca in deviz ai numai repere ce au fost cuprinse in constatare si eventual adugate la regonstatarea facuta in service si au fost acceptate de inspectorul de daune nu au ce-ti face.
                in cazul in care responsabilul de accident nu are RCA exista fondul de garantare pentru victimele strazii (nu este o gluma) de la care se recupereaza sumele platite de asigurator inclusiv in cazul in care autorul nu a fost identificat.
                nu te lasa intimidat si apeleaza la CSA in cazul in care insista sau te dau in judecata. ceea ce spun ei ca sa le platesti tu diferenta este la intimidare ca sa isi acopere ei cheltuielile, in cel mai rau caz iti pot solicita sa le platesti fransiza (daca este in contract sau te-au pacalit sa semnezi act aditional)
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

Da Omniasig-ul nu are expert? Sa dovedeasca ala instantei pe ce s-au cheltuit banii.

Comment

am vb cu un avocat si mi-a zis sa stau linistit ca nu am nici o treaba cu ce zic ei si ca merg la intimidare.ca nu fac parte din procesul dintre omniasig si cel care ma lovit.incompetenta e la ei acasa .Imi baga mana in gat ca nu am participat cu masina la expertiza auto ceruta de exprtul tehnic de la procesul lor dar repet nu am stiut. EXPERTUL TEHNIC CERUT LA JUDECATA CONSIDERA CA ,CALCULATORUL LA AIRBERG ERA DEFECT INAINTE SI CA NU AVEA CUM SA SE DEFECTEZE IN URMA IMPACTULUI AVUT
                    FRANCIZA nu am ca masina e luata in leasing...

Comment

pai daca nu s-a facut expertiza la masina , cum pot sa zica ei ca era stricat ?
                      Expertiza se face de catre un expert al judecatoriei , nu de catre omniasig/asirom/blabla Aia e expertiza luata in considerare la un proces,in rest vorbe .
                      Suna la CSA ,mai multe sfaturi iti pot da ei .
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

In urma expertizei facuta la acest thread am constatat ca userul bobi inregistrat ieri in jurul orei 11am cu resedinta acolo unde sta el nu este vinovat in accidentul produs in urma cu putin timp intre el si un alt inapt care nu se uita inprejur si nu-si incheie asigurare obligatorie la masina de firma (motiv pentru care acesta va fi penalizat). In urmare, userul bobi inregistrat ieri in jurul orei 11am cu resedinta acolo unde sta el, nu este vinovat in cazul constatarii gresite a pagubelor produse la masina acestuia, de catre agentul constatator de la casa de asigurari si inginerul constatator din serviceul agreat de catre casa de asigurari unde, userul bobi inregistrat ieri in jurul orei 11am cu resedinta acolo unde sta el, si-a incheiat polita rca si casco.
                        Ca urmare a acestei expertize facuta la acest thread se proclama ca userul bobi inregistrat ieri in jurul orei 11am cu resedinta acolo unde sta el, nu este vinovat sub nici o forma in acest caz.

Asa se face o expertiza dom'le

Comment

tocmai expertul de la judecatorie a declarat in baza probelor de la dosar ca :
                          1 toba trebuia indreptata si nu schimbata
                          2. calculatorul de la airbeerg era defect inaintea accidentului
                          Omniasigul mi-a trimis acea hartie in urma declaratiei data de expertul de la judecatorie cum ca suma stabilita de judecatorie ce trebuie platita de vinovat in baza a ce a dclarat expertul este de 8zeci si ceva si nu de 103... deci Omniasigul zice ca eu trebuie sa platesc diferenta.Omniasigul mai zice ca expertul de la judecatorie ma chemat la expertiza tehnica cu masina in procesul dintre ei si vinovat dar eu nu am fost prezent ca atunci cand mi-au trimis instiintarea eram in concediu si nu am stiut nimic.

Comment

bobi. Hai fi te rog serios. Nu au cum sa te taxeze pe tine pentru 2 greseli care nu-ti apartin.
                            1.) Ai fost tamponat nu din cauza ta
                            2.) Sa aprobat un deviz de catre casa de asigurari intocmit de serviceul agreat de ei in comun acord, prin expertiza facuta de 2 ori la masina, de catre reprezentantul omniasig si inginerul mecanic din service.\
                            In acel dosar langa semnatura ta de primire a masinii reparate exista si semnatura agentului de la omniasig. Din moment ce a semnat si el acest deviz, inseamna ca totul a fost in regula. Nici o instanta nu va decide in defavoarea ta...
                            Legat de expertiza instantei...poti cere si tu alta expertiza, pe care o voi face eu, tot asa pe nevazute ca si expertul instantei...tot legat de airbag...prezinta problema ta la vocea clientului, si spunei ca daca se dovedeste acest lucru adevarat, dai dacia in judecata pentru ca ti-au pus viata in pericol si cine stie, poate nu numai tie...
                            Alta treaba. Ai casco, s-a facut masina, firma de asigurari a tratat cu firma/domnul care a produs paguba, deci sa dea el si banii astea. A mai fost scandal si la televizor pe tema asta...adica serviceurile foloseau piese uzate fiindca erau presate de catre casele de asigurari. Pai nu domnule, ai tot dreptul la nou. Fi ferm si cu gura mare, ia cu tine un avocat si ai sa vezi ca nu vei fi taxat.
                            Bafta
                            Last edited by DaniD; 23 April 2010, 17:06.

Comment

fa gura mare la ei..si mai cere si despagubiri daca te poarta prin instante...ai dracu de jepcari
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google