ms pentru sfaturi
Probleme Asigurare Casco
Collapse
X
-
De abia acum am dat de topicul asta si raman pe zi ce trece mai stupefiat de asiguratorii nostri dragi.
@bobi, te asigur ca nu au ce sa-ti faca si nu au cum sa-si ia banii de la tine. Tu practic nu ai nici o vina si nu ai intervenit cu nimic asupra deciziilor luate de ei asupra reparatiei masinii. Ei au constata, altii au reparat, s-au inteles, acuma nu se mai inteleg. Merg pe intimidare in ideea in care tu esti mai slab de inima si te duci cu banii in dinti sa le platesti.
Cu un caz "similar" se confrunta un client de-al meu: accident din vina lui, omul a dat rca-ul, ala si-a facut masina pe Casco (da, da....Omniasig), reparatia face vreo 31.000 lei (enorm pentru cat era lovita masina), Euroins(unde era asigurat clientul meu) nu plateste, clientul primeste acasa o intrega polologhie de vre 40 de pagini, cu poze, cu urme de frana de la accident, cu reparatia masinii.......etc prin care este solicitat pe data de...sa vina la judecatorie in calitate de intervenient-fortat. De asemenea Omniasigul il roaga sa faca presiuni asupra Euroinsului pentru a plati paguba.
Pai astia de la noi sunt sanatosi???? Cum ma poti deranja pe mine, client, cu prostii de genu????
Mereu cand lumea imi cere cel mai mic pret la RCA ar trebui sa le povestesc toate minunatiile astea.
Comment
Comment