Am Casco Fara Fransiza, Mai Platesc Ceva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Casco Fara Fransiza, Mai Platesc Ceva?

am o avarie si vr s-o fac pe casco. am casco fara fransiza si ma intreb daca o sa ma puna sa platesc ceva? cineva imi spunea ca atunci cand o sa-mi dea acceptul de plata ma vor pune sa semnez un act aditional la polita mea casco fara fransiza....stie cineva...sa ma lamureasca si pe mine! multumesc mult, mult!

Nu exista nici o prevedere in legislatie; depinde de asigurator

Comment

daca nu ai fransiza,nu o sa platesti niumic,dar dupa o sa te puna sa semnezi un alt contract cu fransiza!asa am auzit,ca si eu am fransiza 0 si nu vreau sa profit de casco doar pt o bara,ca doamne fereste poate am nevoie de ai mai apoi!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by zack View Post
        am o avarie si vr s-o fac pe casco. am casco fara fransiza si ma intreb daca o sa ma puna sa platesc ceva? cineva imi spunea ca atunci cand o sa-mi dea acceptul de plata ma vor pune sa semnez un act aditional la polita mea casco fara fransiza....stie cineva...sa ma lamureasca si pe mine! multumesc mult, mult!
        Am casco la Groupama, fara fransiza. Anul acesta am avut 2 incidente facute pe casco, unul pentru furt (m-au lasat fara roata de rezerva si mi-au indoit capota portbagajului) si al doilea am gasit masina lovita in parcare(bara fata schimbata).
        Voi platii mai mult la CASCO anul viitor?
        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

vei plati mai mult doar daca mai ai vre-o paguba in in ateva luni(eu am avut acuma 2 ani 2 pagube intr-o luna si am platit la a2a paguba 10lei,si tot la groupama am si eu!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

eu iti pot spune ca depinde de asigurator deci dute si trateaza problema
            SRF TARGOVISTE

Comment

Originally posted by florin.fanatik View Post
              Am casco la Groupama, fara fransiza. Anul acesta am avut 2 incidente facute pe casco, unul pentru furt (m-au lasat fara roata de rezerva si mi-au indoit capota portbagajului) si al doilea am gasit masina lovita in parcare(bara fata schimbata).
              eu am avut reparatii de aproximativ 9.000 lei anul trecut la casco si plateam 1300 lei pe an acum l-am reinnoit si platesc 1500
              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Daca ai folosit casco cu reparatii in functie de suma daunelor anul viitor platesti mai mult polita casco dar se merita
                sigpic #

Comment

Salut ! Dar mai sunt si alte societati inafara de GroupAma , si la fel de sigure ! Cum ar fi Asirom , Allianz ,Bcr , Credit Europe !
                  Inchei Orice Tip de Asigurari !

0740510556

Comment

Daaaa, foarte sigure...
                    La bcr nu mi-as face casco nici pe gratis, stai si o sapt sa-ti apropbe idiotii dosaru de daune, plus ca tot timpul baga strambe.
                    Daca angajat la bcr mi-a spus sa nu-mi fac casco la ei, nu mai am ce comenta.

Allianz, Generalli, Omniasig si apoi vin restul petardelor.

Comment

Si eu am casco fara fransiza,din experienta iti spun ca vei plati o mica suma (de reintregire polita) asta daca doresti ca la urmatoarea dauna sa fii despagubit 100% din eveniment. Ex.la o factura de 25 mil am platit in jur de 15 ron(au ei o formula si iti spun exact cit ai de platit). in caz contrar iti vor achita doar 80% din urmatorul eveniment.
                      Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Originally posted by florin.fanatik View Post
                        Revin cu noi informatii. Am platit casco acum 2 zile si am dat in plus fata de anul trecut 350 lei. Mentionez ca a ramas acelasi contract full casco fara fransiza.
                        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

@florin.fanatik - Eu zic ca e bine! Eu am Casco la Allianz de 3 ani.Anul trecut am vopsit 2 aripi+2 usi, cca.1600 LEI. Pentru asta anul asta mi-au bagat fransiza 500 lei...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
                            Daaaa, foarte sigure...
                            La bcr nu mi-as face casco nici pe gratis, stai si o sapt sa-ti apropbe idiotii dosaru de daune, plus ca tot timpul baga strambe.
                            Daca angajat la bcr mi-a spus sa nu-mi fac casco la ei, nu mai am ce comenta.

Allianz, Generalli, Omniasig si apoi vin restul petardelor.

Cred(de fapt sunt sigur) ca Groupama este usor peste Omniasig!

poti suna la aigurator si intrebi...in mode normal scrie in constract! eu am franciza 0 la prima dauna! dar in luna februarie reinoiesc contractul(am deja din 2007 fara nicio dauna si clar o sa am cateva facilitati de care sper sa nu am nevoie!)
                            Last edited by PCH; 30 January 2011, 18:14.

Comment

daca aveti daune pe polita casco, la urmatoarea polita, daca vreti sa ramaneti pe aceeasi societate de obicei dau fransiza obligatorie sau maresc putin prima de asigurare. acum depinde si de valoarea daunei si nr lor.
                              daca se opteaza pt alta societate nu se tine cont de daune din anul anterior.
                              vor ca undeva in viitor sa creeze un bonus-malus si pentru casco, sa se tina cont de daune indiferent la ce societate ai avut, sa existe o baza de date comuna, exact ca la RCA.
                              voi ce parere aveti despre asta?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google