Am Lovit Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Umbla mai demult vorba că toate societăţile de asigurare vor avea o bază de date comună, astfel încât mutarea de la un asigurator la altul nu vă mai fi o soluţie pentru cei cu probleme.
    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Originally posted by Dreamer View Post
      ........... rca pagubitului,........... si da am ales pe cea cu pretul cel mai mic,........... si la casco .............. am ales o companie in care am avut eu incredere ca imi va rezolva eventualele daune,pretul politei de asigurare fiind mai putin important....................
      Draga colegule, sa nu crezi ca am ceva cu tine.
      Ce ai spus reflecta 100% gandirea tipic romaneasca de miserupism si totala lipsa de respect fata de ceilalti colegi de trafic.
      Adica ''da-l incolo de fraier, chiar daca l-am lovit, mie sa-mi mearga bine''.
      Adica te uiti la un RCA de la o societate de rahat, atras de cei cativa zeci de lei pret mai mic, dar la CASCO esti cu bagare de seama, pretul fiind pe locul doi, chiar daca vorbim de sume mai mari.

E inuman, dar nu te codamn pt ca majoritatea asa procedeaza.
      Si tot noi suntem aia nemultumiti. Cat timp tot bagam bani in buzunarele societatilor murdare, nu mai trebuie sa avem pretentii de seriozitate pe banii nostri.

PS: sa vezi e ''fain'' e cand n-ai casco si trebuie sa-ti faci masina pe rca-ul vinovatului, si ala are rca la o societate d-asta nasoala.
      Dar sigur ca nu e cazul tau, ca ai CASCO adevarat...
      ....sunt lipsit de orice alte comentarii...inuman.

Comment

Inuman Octavian, dar gandeste'te ca majoritatea procedeaza identic.

Ghinionul lui Dreamer este ca el a recunoscut...
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
          Bine si ieftin nu exista decat in mintile unora.
          Atata stim sa facem: unde e mai ieftin, acolo mergem la RCA. Ne doare in cur de cel lovit. Asta e totala lipsa de respect, astfel ca ne meritam soarta cu varf si indesat.
          Nu gândi general. Niciodată în cei 16 ani de condus nu am făcut asigurări RCA la firme fantomă. Întotdeauna am ales să îmi fac asigurările la societăţi stabile, NICIODATĂ la cele care ofereau bonuri de benzină, tichete cadou, etc.
          Am lucrat numai cu Omniasig, Asirom, Groupama şi de trei ani cu Allianz unde am toate asigurările (CASCO şi RCA la ambele maşini, asigurare facultativă pt. casă, asigurare de viaţă). Apoi nu mai spune că suntem lipsiţi de respect, că loveşti în mulţi fără motiv. Şi până la urmă nu asigurarea îl face pe om conducător ci respectul şi atenţia în trafic, că dacă ar exista aşa ceva nu prea am avea ce discuta pe forum.
          Şi apoi nu e vina noastră că statul permite unor societăţi să existe pe piaţa asigurărilor. Şi nu e tipic românesc, e tipicul omului sărac care se uită şi la 20 de lei la poliţa RCA. Spune că nu e aşa ?
          Sigur că ai dreptate când spui că e bine să rămâi la aceiaşi societate chiar dacă ai avut eveniment, asta înseamnă respect adus celor care au adus rezolvare problemei tale dar nu uita că AI PLĂTIT pentru asta deci ei nu o fac de plăcere.
          Last edited by Gozmin; 16 November 2010, 08:13.
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

Comment

Gandesc la general, pentru ca majoritatea au RCA la societati slabe.
            Chiar e tipic romanesc, pentru ca asta e gandirea noastra.
            Sarac lipit, dar cu masina...
            Societatile cu trecut murdar functineaza legal. Faptul ca ele inca mai sunt pe piata, este din vina noastra si nu in intregime a statului, pentru ca noi le bagam bani in buzunar.

Numai cand esti pus in fata faptului, atunci realizezi ce inseamna ca vinovatul are un RCA de rahat/la o societate de rahat.
            Si asta e vina lui.

Comment

Bine si ieftin nu exista decat in mintile unora.
              Atata stim sa facem: unde e mai ieftin, acolo mergem la RCA. Ne doare in cur de cel lovit. Asta e totala lipsa de respect, astfel ca ne meritam soarta cu varf si indesat.

Dar asta e greu pentru unii, ''bine si ieftin'' predomina.
              bun si ieftin poate doar in mintea ta. eu n-am pomenit nicaieri in postul citat de tine de bun si ieftin...am zis doar ieftin.
              si am zis ca ma duc unde e mai ieftin nu pentru ca nu-mi permit, dar cand vad ca la o firma e 8 mil si la alta 3 nici nu mai stau pe ganduri pe care sa o aleg.
              si in plus, am CASCO, si ala e sfant. restul nu ma intereseaza...sunt nesimtit? si ce daca? daca eu imi permit casco, sa-si permita si altii care au masini, ca doar de aia au masini, nu? la ce ai masina daca nu-ti permiti casco, rca, anvelope de iarna, rovignieta, impozit, intretinere?
              si nu in ultimul rand...incerc pe cat posibilul sa conduc cat mai prudent pentru a nu fi nevoie de rca-ul meu facut la firma fantoma, dar nu se stie niciodata.

si in plus.....citeste cu atentie tot postul meu.

Comment

te'am inteles octavian si iti respect parerea,de asta am si casco sa evit eventualele neplaceri,prefer sa am grija singur de mine si de masina mea.

Comment

Originally posted by Vip3R View Post
                  bun si ieftin poate doar in mintea ta. eu n-am pomenit nicaieri in postul citat de tine de bun si ieftin...am zis doar ieftin.
                  .................................................. ......................
                  si in plus, am CASCO, si ala e sfant. restul nu ma intereseaza...sunt nesimtit? si ce daca? daca eu imi permit casco, sa-si permita si altii care au masini, ca doar de aia au masini, nu?......................................

si in plus.....citeste cu atentie tot postul meu.
                  Ai spus mai bine si mai ieftin.
                  Daca nici tu nu ma sti ce vorbesti, e grava treaba.

In rest no comment...cum spuneam, tipic romanesc, ma doare in dos de restu lumii, CASCO sa fie pentru mine, si RCA cat mai ieftin si de rahat sa fie pentru boul care il lovesc.

PS: si de cand esti tu un etalon pentru optiunea CASCO ?

Comment

Bai fratilor si eu sustin ideea de a face RCA la firme cunoscute, am prieteni, colegi pagubiti care se judeca cu vinovatii pentru ca RCA-ul lor nu acopera, sau daca acopera, pagubitul e obligat de firma asiguratoare sa-si repare masina unde vor ei, adica la nenea din fundul cartierului care are in atelier 2 ciocane, un autogen si un aspirator dala de pe vremuri pe post de pistol de vopsit.
                    Dati 20-30 lei in plus si faceti asigurari la firme cunoscute, pentru ca diferentele sunt mici pentru motorizarile noastre de 1 litru virgula.

Comment

Pai da colegu, spui bine si logic.
                      Dar la noi inca nu functioneaza mecanismu asta de gandire, poate peste vreo douaj' de ani ne schimbam si noi mentalitatea asta ''mie sa-mi mearga bine, de restu ma doare-n dos''.

Comment

Gandesc la general, pentru ca majoritatea au RCA la societati slabe.

Chiar e tipic romanesc, pentru ca asta e gandirea noastra.
                        Sarac lipit, dar cu masina...

Societatile cu trecut murdar functineaza legal. Faptul ca ele inca mai sunt pe piata, este din vina noastra si nu in intregime a statului, pentru ca noi le bagam bani in buzunar.

Numai cand esti pus in fata faptului, atunci realizezi ce inseamna ca vinovatul are un RCA de rahat/la o societate de rahat.
                        Si asta e vina lui.
                        in primul rand, scuze, am scris "unde e mai bine si ieftin" intr-adevar, dar gandeam altceva, mai bine in sens banesc. in fine, nicaieri nu e bine, poate tu si inca vreo 2 sunteti extra multumiti de omniasig...punpariu ca iti gasesc inca pe atatia care-s nemultumiti de omniasig, sau de oricare alta firma. nu exista firma de asigurari care sa fie "cea mai buna" in sensul ca are un pret decent si se misca repede si afce treaba buna in service CU FIECARE CLIENT.

1. majoritatea, da pentru ca acolo e mai ieftin. si garantez ca acei care au rca ieftin, mai mult de jumatate din ei au casco.
                        stii motivul? daca nu-si permite un RCA scump, se apara de "zmeii" de pe strada care dau in el si au la fel, RCA la o firma "slaba"...omul acela mai bine plateste casco, decat sa stea dupa un amarat de rca cu nervi si timp pierdut. eu as zice ca e o alegere inteleapta.

2. saracu lipit o fi avand masina dar nu cred ca isi permite sa bage benzina. si iti arat o gramada de oameni care au masini mai scumpe de 20000 de euro si n-au casco, au rca ieftin, sau la pompa baga doar de 20 lei benzina. si oamenii astia nu sunt saraci lipiti.

3.societatile alea functioneaza din cauza unora ca tine: indiferent daca mi-e bine sau nu, indiferent daca dau toti banii din casa sau doar niste maruntis eu raman la aceeasi firma. cu o astfel de gandire ii obligi sa se plafoneze in loc sa-si imbunatateasca serviciile.

4.cand voi fi pus in fata faptului implinit(am fost, cu un jeep cu asigurare de bulgaria) voi apela cu incredere la casco. si e treaba casco sa-si recupereze paguba de la soferul vinovat.

PS: si de cand esti tu un etalon pentru optiunea CASCO ?
                        explica...propozitia ta imi depaseste nivelul de inteligenta.

Originally posted by florian View Post
                        Dati 20-30 lei in plus si faceti asigurari la firme cunoscute, pentru ca diferentele sunt mici pentru motorizarile noastre de 1 litru virgula.
                        nu am cum sa-ti demonstrez, dar daca ma crezi bine, daca nu la fel de bine. anul asta in aprilie m-am dus la omniasig sa fac asigurare, pret 800 lei cu reducere de25%....am zis pas. am ales un broker si m-am dus la carpatica, pret 360 lei. de unde diferenta asta enorma de pret? si voi vorbiti de 20-30 lei...hmm

poate peste vreo douaj' de ani ne schimbam si noi mentalitatea asta ''mie sa-mi mearga bine, de restu ma doare-n dos''.
                        chestia asta se numeste instinct de supravietuire adaptat la viata de oras. indiferent ca-ti place sau nu, natura isi spune cuvantul si orice om va alege in primul rand siguranta lui, apoi a altuia.
                        asta insemnand ca mai intai imi iau anvelope de iarna,lanturi si nisip in portbagaj, cabluri de tensiune, cablu de tractare, trusa de scule in portbagaj, casco, etc...apoi fiind obligat imi fac si un rca unde e mai ieftin.
                        Last edited by Vip3R; 16 November 2010, 21:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ma bag si eu
                          in urma cu ~ 1 luna de zile cineva ( nu stiu cine ) mi-a lovit portbagajul ; m-am dus la compania de asigurari ( precizez ca am Casco ) iar ei mi-au impus sa repar masina la dilerul Dacia.
                          pana aici e ok, dar cand am vazut factura pe care cei de la Dacia o trimit la firma de asigurari ... mi s-a urcat parul pe cap : 2145 Ron / schimbat, vopsit portbagaj
                          acuma , inca nu stiu daca asta va afecta s-au nu ratele catre Casco de acum incolo
                          deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Originally posted by Vip3R View Post
                            ...............................
                            .
                            Sa fii sanatos.
                            Renunt sa mai continuam discutia pentru ca nu ajungem la nici un numitor comun si cel putin din pc meu de vedere, e fara suparare.
                            Tu le vezi intr-un fel, eu intr-altul.

PS: n-am RCA sau CASCO la Omniasig.

Comment

E adevarat ca sunt si cativa "snapani", care cer mult pentru o asigurare, e si cazul BCR spre exemplu, dar eu cand merg sa mi fac asigurare, nimeresc prin supermarketuri, unde tanti sau domnisoara(broker) de la ghiseu imi prezinta o lista cu mai multi asiguratori, unii nici nu am auzit de ei, dar sunt si firme cunoscute si totusi diferentele sunt mici la bani.
                              La fel de adevarat este ca fiecare vrem ieftin, si eu vreau, numai ca imi aduc aminte ca mi-am facut asigurare intr-un an la o firma de asigurari necunoscuta, era cel mai eftin, ca apoi sa aflu ca acesta din urma era dupa cateva luni in insolventa, va dati seama ca am avut ceva emotii gandindu-ma ca in caz de ceva tot eu trebuie sa scot banu.
                              Iar treaba cu asiguratorii, vorbim de cei cunoscuti, e relativa, poate in constanta asiguratorul are din intamplare oameni mai competenti sau care sunt mai corecti, sau sunt atatea cazuri cand pentru 300 lei pe an poti fi tratat si despagubit ca la carte si din contra sa dai de magari cu toate ca dai 800 lei pe an, asta e Romania noastra.
                              Ideea finala dupa atatea polemici, si parere personala ca si raspuns pentru initiatorul topicului si pentru oricare altul aflat in situatia asta este ca indiferent unde ai asigurarea, sa faci in asa fel sa rezolvi si necazul tau dar si pe cel al pagubitului, pentru ca asa e moral si cinstit.

Comment

Octavian_30 ma amuza tare mult modul in care gandesti. Pai cum sa ramai la o firma de asigurare daca ei iti cresc polita cu 20 de lei. Cand te duci la un broker de asigurari ala iti pune in fata 20 oferte... evident mereu o luam pe cea mai ieftina...
                                Cat despre faptul ca va puteti muta de la o firma de asigurare la alta daca faceti pagubua... apa de ploaie...

Baza de date este comuna si la oricare alta incheiati polita, oricum va creste. Probabil ca nu apari in sistem intrucat inca nu este bine pus la punct. Spun asta intrucat un prieten foarte bun lucreaza la Groupama si acolo imi si fac asigurarile la preturi bune. Am avut o dauna si nu apar in sistem. Culeam mi-au facut si reducere 10 lei pe 6 luni de la 190 de lei la 180.

Daca si pe astia cu asigurarile ii plangem de mila... dupa ce ca iau bani cu nemiluita, polite mari raportate la salariul minim, etc. Sau tu esti de partea ursului???
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google