Am Lovit Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa plateasca mai mult cei ce au provocat un accident. De ce sa sponsorizez eu societatile de asigurari printr-o polita pe care statul ma obliga sa o platesc? De 12 ani de cand am luat carnetul nu am provocat nici un accident ,dar cei de la asigurari vor sa scumpeasca rca cu 50% , "inuman" asa cum spune octavian-32.Unde sunt reducerile de fidelizare pentru cei care nu au provocat nici un accident? Jepcari.
    De patru ani fac rca la aceeasi societate si drept multumire anul acesta nu beneficiez de nici o reducere.Jepcari din nou.De ce sa platesc eu pentru ceilalti inadaptati?
    Last edited by madi; 17 November 2010, 20:42.

Comment

Originally posted by sinx View Post
      ........... evident mereu o luam pe cea mai ieftina...
      .................................
      Sau tu esti de partea ursului???
      Evideeeent )
      A mai ieftina sa fie si societatea cea mai de rahat.
      Sa vad daca tot asa mai gandesti cand esti pus in situatia sa-ti faci masina dupa polita unei astfel de societati.
      Aaa...am uitat: ai si tu casco si te doare nici in cot.

Comment

octavian nu am casco pentru ca in 6 luni de cand am luat masina ( asta acum 4 ani) am reusit sa stramb un lonjeron si sa scot motorul dupa suporti... trebuia sa platesc o polita mult mai mare intrucat dauna a fost la 190 milioane... masinina fiind atunci noua 300. Dupa alte doua luni am mai lovit-o o data. De atunci nu am mai avut nimic semnificativ... Daca e sa ma loveasca unul cu rca ieftin spaga mea... ori ca imi fac ieftin ori ca imi fac scump, 99% isi fac la euroins... cea mai ieftina si cred ca nimeni nu a avut probleme cu ei.
        sigpic

Comment

Chiar ai mentionat una dintre cele mai prost cotate societati de asigurari.
          E alegerea fiecaruia, personal nici sa-mi dea un plin de benzina nu mi-as face la ei NIMIC.

Si eu am avut ceva similar ca tine (~170 mil in total daune - roata rupta, cadru motor bulit, baie ulei sparta, spoiler, aripa, capota etc etc...) dar casco mi se va mari la valoarea initiala si atat. Adica vreo 150 lei in plus. Nu mi se pare ceva exagerat.

Si RCA-ul imi va creste cu vreo 20-30 lei pentru ca am tamponat un autobuz, dar din nou - nu mi se pare exagerat, atata timp cat nu au fost nici un fel de probleme de accept de plata sau alte cele.

PS: pentru mine sunt ~trei societati de asigurari auto care cat de cat merita luate in seama: Generalli, Allianz si pe ultimul loc Omniasig (care s-au cam prostit si ei in ultima vreme).
          Restu...sunt de umplutura, benefice pentru crearea durerilor de cap, a nervilor si timpului pirdut aiurea.
          Last edited by Octavian; 18 November 2010, 11:37.

Comment

Originally posted by madi View Post
            Sa plateasca mai mult cei ce au provocat un accident. De ce sa sponsorizez eu societatile de asigurari printr-o polita pe care statul ma obliga sa o platesc? De 12 ani de cand am luat carnetul nu am provocat nici un accident ,dar cei de la asigurari vor sa scumpeasca rca cu 50% , "inuman" asa cum spune octavian-32.Unde sunt reducerile de fidelizare pentru cei care nu au provocat nici un accident? Jepcari.
            De patru ani fac rca la aceeasi societate si drept multumire anul acesta nu beneficiez de nici o reducere.Jepcari din nou.De ce sa platesc eu pentru ceilalti inadaptati?
            reducerile se situeaza intre 5-10% si au intrat de curand in functiune, iar penalizarile sunt de la 50% in sus in functie de numar de evenimente. asta da afacere. nutu camataru cred ca isi da palme.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google