despre casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• despre casco

salutare all !

am si eu o nedumerire si as vrea sa ma ajutati s-o clarific :

atat timp cat am casco full , rata anuala ramane aceeasi pe toata perioada de creditare ( nu scade ) ... este normal ca in caz de avarie ( o bara lovita , o aripa lovita sau orice element ) partea de caroserie sa fie chituita , sau este normal ca sa fie schimbata !?

in momentul in care componenta de caroserie ete chituita valoarea masinii nu scade ?!

va multumesc !
    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
    LOCUL1 143.9dB (nCID)

pai daca nu are gaura in acea componenta lovita nu vad de ce ar fii schimbata ,acum depinde de cat de tare este indoita si ce componenat dar nu este obligatoriu sa fie schimbata.
    eu am avut pragul indoit si mi l-au indreptat, l-au chituit si l-au revopsit si nici nu se cunonaste.
    Last edited by Seba; 22 April 2008, 20:38.
    Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

depinde cat de lovita este..dar are cateva zgarieturi, iti baga 2 galeti de kit..dak e turtita rau e normal sa ti-o schimbe..

Comment

shokaliptiku am intrebat si eu pe cineva in seara asta legat de full casco..daca e full si aripa e lovita sunt OBLIGATI sa o schimbe nu sa o carpeasca ..deci stii ce ai de facut
        aa..la credit auto casco scade cu 10 ron/an..cel putin la mine asa scrie in hartiile alea

Comment

multumesc pentru raspunsurile prompte !

andrrei_ro si eu am vorbit cu cineva azi ( la intalnire ) ... aripa st fata era f putin atinsa ... i sa dat piesa noua ... si si-a putut pastra si vechea piesa ... care mergea indreptata foarte usor ....
          deci ...
          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

stiu..eram si eu de fata...asa ca nu`i ierta ca dai o caruta de bani la casco

Comment

care mai are informatii sigure ... va rog sa le postati aici !
              LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Am si eu o intrebare, sper ca am postat bine. E al III-lea an de casco, am la asirom. Nu m-am uitat pe contracte si mai ales ca nu stiam ce inseamna cele pe acolo. Am vazut ca este bifat la cod fransiza o suma fixa de 100 euro din orice dauna, asta inseamna ca daca ma duc pentru o bara zgariata a carei reparatie costa sub 100 euro eu platesc reparatia? Am nevoie de raspuns urgent, ca i-am si zis asiguratorului ca vreau full-casco
                zoom-zoom

Comment

Da asa e...daca dauna e sub 100 euro nu primesti nici un ban de la ei...daca dauna e peste 100 euro tu vei plati 100 euro si ei restul.
                  sigpic

Comment

Pai si fara fransiza nu se poate incheia casco? Am fost tras pe sfoara?
                    M-am uitat pe cele 3 contracte si apare in primu an, si cel de anu asta. Pe contractu de anu trecut nu apare nicio fransiza.
                    zoom-zoom

Comment

Uite asigurare fara fransiza ...
                      sigpic

Comment

Originally posted by laur_cos View Post
                        Pai si fara fransiza nu se poate incheia casco? Am fost tras pe sfoara?
                        M-am uitat pe cele 3 contracte si apare in primu an, si cel de anu asta. Pe contractu de anu trecut nu apare nicio fransiza.
                        Din decembrie 2007 (parca) toate firmele de asigurare au bagat fransiza aia. N-ai ce face.. toti o au. Pana la 100 de euro plateste asiguratul, restul asiguratorul. Pe viitor vaneaza ofertele de sarbatori

Comment

Poi cum au spus si baietii mai sus depinde de cat de dur este lovita... exista situatii in care pt "daune" minore sa fie doar chituita

Comment

Am sunat azi la casco si cica la prima dauna plateste firma tot si pe urma platesc eu aia 100 euro la fiecare dauna. Nu am cum sa prin oferte de sarbatori ca in fiecare an in luna martie reinnoiesc contractul si am ceva reduceri(uzura masinii,nefolosirea de casco, alarma)
                            zoom-zoom

Comment

Nu cred faza aia dar o sa fac proba eu nu tin minte sa fi semnat asa ceva uite acuma caut casco si ma uit

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google