La fiecare contract de Casco exista fransiza.Eu am incheiat contract acum trei ani si era fransiza de 50 de euro...si asa imi ramane.E posibil sa fie diferite oferte cu fransiza mai mica.
despre casco
Collapse
X
-
Originally posted by shokaliptiku View Postsalutare all !
am si eu o nedumerire si as vrea sa ma ajutati s-o clarific :
atat timp cat am casco full , rata anuala ramane aceeasi pe toata perioada de creditare ( nu scade ) ... Este normal ca in caz de avarie ( o bara lovita , o aripa lovita sau orice element ) partea de caroserie sa fie chituita , sau este normal ca sa fie schimbata !?
in momentul in care componenta de caroserie ete chituita valoarea masinii nu scade ?!
va multumesc !
toate cele bune si drumuri fara evenimente.
Comment
-
Eu din cate stiu, la credit auto si la leasing nu se face fransiza.La leasing nu scade rata la CASCO, este aceeasi pe toata perioada derularii contractului.Ce nu stiu si rog pe cineva sa-mi spuna care stie daca in cazul unui eveniment se mai percep bani pentru reintregirea politei pentru cazul leasingului.
Comment
-
Eu am casco fara fransiza la Omniasig,pe toata perioada creditului(5 ani),valoare totala ~6000 de lei.Foarte multumit de aceasta companie:ghinionul a facut sa fiu nevoit sa schimb deja bara fata,aripa,usa si geamul de la oglinda(valoare reparatie 3000 de lei).S-au comportat impecabil,nu am avut probleme nici cu deschiderea dosarului nici cu acceptul de plata catre service.
Am uitat sa mentionez:contractul este facut anul acesta in aprilie,deci nu stiu cum am scapat de fransiza.
Comment
-
Aceeasi situatie este acum si la mine. Casco la OMNIASIG prin credit fara fransiza. Acum astept sa intru in service pentru reparatie (aripa fata + spate si portiere fata + spate pe partea stanga). Le-au trecut pe toate pentru inlocuire fara nici un fel de comentariu. Au considerat inclusiv protectiile aripi pe care le-au pus pentru inlocuire. Nu vreau sa le fac reclama, dar toata stima pentru ei, am rezolvat cu constatarea si fisa pentru reparatii in jumatate de ora.
Comment
-
Intai mergi la politie sa le explici in ce imprejurari s-au produs respectivele avarii iar acestia iti elibereaza o dovada de reparatie cu care te duci la asigurator.
Pe site-ul oficial al firmei OMNIASIG este precizat care sunt pasii ce trebuiesc facuti.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostAm masina luata in leasing si casco la unita acuma am platit rata a 13 si valoatea ratei nu a scazut normal nu trebuie sa scada?
Comment
-
Normal, odata ce ai achitat-o politele se fac iarasi de la 0 pentru ca de data asta acestea se cesioneaza in favoarea ta odata ce esti proprietar.Dar nici pana in aprilie la anu eu n-as sta, mai e putin si incep promotiile, la ARDAF anul trecut nu era nici 100lei pe 6luni.
Comment
Comment