Originally posted by Cristi_Xp
View Post
despre casco
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_Xp View Posteuroins sau ardaf...ce recomandati ?
@rontz_rontz: Tu te duci la CASCO cu toate actele care le ai de la tipul care te-a lovit, e ca si cum ai face pe CASCO doar ca tpe tine nu te afecteaza ci nimic, adica nu se considera eveniment.
Daca te duci la firma unde are RCA-ul, ei te vor trimite la un anumit service, si sunt sanse destul de mari sa intarzie cu plata, asta insemnand ca tu sa stai fara masina.
Daca mai ai nelamuriri, suna-ma la 0740062021.
Comment
-
Salut am revenit si vreau sa va mai intreb ceva:eu am asigurare casco fara franciza si platesc 420euro pe an.Daca reparatia masini mele va costa mai mult(numai o bara noua costa din cate am inteles 1200ron nevopsita si au mai gasit si toba finala si nu mai stiu ce tot la toba)si va depasi costul asigurarii mele casco eu mai platesc ceva?Am facut cum mi-ati zis am deschis dosar de daune cu regres.
Comment
-
depinde ce fel de casco ai. sunt mai multe 'variante'. poti sa iti faci doar pe catalizator de exemplu, doar pe accidente in caz ca tu esti vinovat, sau 'all inclusiv', adica full casco.
oricum la zgariatul jantei de bordura nu iti fa sperante ca mai mult ca sigur nu te despagubeste nimeni. e doar o zgarietura care nu se vede, o maschezi cu capac. si de indoitura jentii, cred ca e mai multa pierdere de timp prin casco, pt ca la o vulcanizare mai mult de 20 lei nu cred ca iti ia ca sa ti-o puna pe rola sa ti-o indrepteDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
inseamna ca nu trebuie sa dovedesti. eu la mine in copia de la casco nu am vazut sa fie specificat acest lucru, desi am full casco ca am leasing...o sa mai citesc zilele astea sa vad. dar gandes-te ca ii zic ca aveam 5 laptop-uri in masina si 5 dvd player-e portabile...ma despagubeste la ce ii zic eu? aa..si geanta bunicii plina cu bijuteriiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment