sal, am si eu o intrebare, pot sa deschid dosar de daune pe casco daca masina nu a avut evebimente rutiere, adica mi s-a ciobit parbrizul in 3 locuri dar inca nu s-a extins si e zgariata in mai multe locuri dar nu e zgarietura adanca, masina e pe leasing si asigurarea e la UNITA.
despre casco
Collapse
X
-
aveti grija cei cu casco la UNITA si CARPATICA!!! sunt 2 firme care nu prea mai au bani si baga tot felul de strambe ca sa nu iti plateasca reparatiile la masina. vezi cazul de pe forum cand a fost refuzat un coleg ca seful de la carpatica a zis ca un matiz nu avea cum sa ii sparga lui spoilerul! Aceasta informatie o am de la un agent de sigurari care imi este si ruda, deci informatia este cat se poate de reala. mai nou se zvoneste si de OMNIASIG unde am si eu casco...in caz de probleme apelati cu incredere la CSA si se rezolva sigur(asa mi-a zis si ruda mea).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Alin eu am schimbat un spoiler si vopsit capota ,aripa ,usa cand am fost sa ridic masina am semnat si am plecat reparatia era platita imediat dupa ce cei service au treminat masina toata reparatia a fost 2700 ron o firma super de treaba unita!Last edited by radu2008; 25 April 2009, 21:41.
Comment
-
deci de carpatica sunt sigur ca ai citit pe forum la un coleg de-al nostru. ca i-a refuzat despagubire de 600 lei cat facea spoilerul si vopsitul. unita de curand are probleme financiare. eu am scris aici ce mi s-a spus de la sursa, si sunt putin 'suparat' ca am casco la omniasig. dar asta e.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ce credeti, pot incheia acum un contract de casco care sa aiba valabilitatea incepand cu luna august? Mai am casco valabil pana pe 8 august, dar vreau sa schimb firma de asigurari si ma gandeam sa inchei contractul de pe acum, poate mai apar majorari pana la vara.
Comment
-
ma fratilor, m-ati ingrozit cu povestile astea cu asiguratorii care fac fite cand e sa scoata banu'! Eu am casco la Omniasig, masina luata in decembrie (credit BRD), full casco fransiza 1% din valoarea asigurata per eveniment. Am avut si eu un mic accident si ce sa zic, am ramas placut impresionat de cum s-au comportat la omniasig, de la constatare si pana la acceptul de plata, pe care l-au dat in 1 zi jumate. In momentul cand a trimis pe mail confirmarea catre service, inspectorul de la asigurare m-a si sunat sa-mi spuna, ca sa ajung si la service in timp util sa-mi iau masina!
Comment
-
Originally posted by chi79 View PostCe credeti, pot incheia acum un contract de casco care sa aiba valabilitatea incepand cu luna august? Mai am casco valabil pana pe 8 august, dar vreau sa schimb firma de asigurari si ma gandeam sa inchei contractul de pe acum, poate mai apar majorari pana la vara.
Comment
Comment