Ajutor, Am Fost Tamponat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor, Am Fost Tamponat

Salut,
    am fost tamponat din spate ,de un coleg de trafic cu o dacia1310.
    Cred ca bara spate trebuie inlocuita si
    inafara de asta tabla din portbagaj e indoita si ea , ma refer la locul unde e pusa roata de rezerva ,(abia am putut sa o scot).
    Am completat hartiile constatarea amiabila , urmeaza sa vina agentul constatator de daune.
    Masina e inca in garantie si nu am casco.
    Astept sfaturi sugestiii Multumesc anticipat
    12082010093.jpg

12082010094.jpg

la ce asigurator ? cred ca se repara sigur , calm si rabdare
    sigpic #

Comment

Mult calm ...si cu siguranta se va rezolva.Nu faci nimic enervandu-te ...relax si ai sa vezi ca atunci cand gandesti limpede totul va fi ok! Bafta la reparatii...si cauta asiguratorul pentru mai multe detalii!
      CARPE DIEM!

Comment

Eu zic,ca se rezolva.Am patit acelasi lucru dar era un Tico.Am reparat masina pe asigurarea celui vinovat.La reprezentanta Dacia.Mi-au si spalat-o si au dat si cu silicon pe bord.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

se repara fara probleme. la mine a trebuit sa desumfle rezerva ca sa o poata scoate in service. mergi pe RCA-ul celui vinovat spolierul pare ca trebuie doar vopsit iar panoul spate se trage pe presa la rece. oala rotii de rezerva se face si aia far probleme. reparatia in sine dureaza 2-3 zile maxim insa dureaza mai mult hartiile dintre asigurator si service. la un service cu decontare directa astepti cam 10-12 zile pana ridici masina
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

Incearca sa-i convingi sa-ti schimbe spoiler-ul,nu doar sa-l repare.Mie mi l-au schimbat fara probleme.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

parearea mea ca si patit...orice asigurare ar avea incearca sa-ti faci masina la o reprezentanta dacia...pt ca daca nu firma de asigurari o sa dea comanda de spoiler unde este cel mai ieftin si nu prea e bine sa te trezesti cu gauri de poti baga degetul intre spoiler si faruri...a si inca o chestie destul de importanta
              cand lasi masina in service o sa vina o tanti sau un nene foarte amabil si o sa te roage sa semnezi un formular cum ca ai adus masina in service si ca nu ai nici-o obiecte la reparatie nu o semna pana nu vezi masina!
              id messenger:merlan.alexandru

Comment

Mersi pt promptitudine, cel care m a tamponat are asig. la Astra.Cred ca voi opta pt reparatul in reprezentanta chiar daca e la 100 km distanta de mine.

Comment

Meseriasii din reprezentante lucreaza cu o nesimtire crasa... Si eu am avut masina lovita acum 3 saptamani. Am fost lovit de unu cu o dacie papuc de la distrigaz, a iesit dupa strada , nu s-a asigurat si a tasnit direct in mine. Si-a recunoscut vina , am fost la amiabila si mi-am reparat masina pe rca-ul lui (avea asigurare la ASTRA). Cel de la astra care a facut constatarea mi-a dat lista cu service-uri agreate de ei , printre aceste service-uri nu se afla nici o reprezentanta (majoritatea reprezentantelor avand contracte cu CASCO, din spusele dansului).Am avut schimbate: usa fata, usa spate si aripa fata de pe aceasi parte. Masina a fost facuta in service-ul Autologex din pantelimon si a iesit ca noua, la linie...usiile inlocuite fiind de origine (mentionez ca nu au fost afectati stalpii ),masina a fost gata in 4 zile dar a mai durat cateva zile pana am ridicat-o, datorita acceptului.Poze dupa reparatie:
                  Attached Files
                  Last edited by florin.fanatik; 10 December 2010, 00:07.
                  sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

pitoonu - Cand vine agentu constatator sa fii foarte atent sa iti treaca la inlocuit si bara spate chiar daca nu este sparta (eventual ii dai si tu ceva acolo...). Si eu m-am tinut tare si l-am rugat pe agentu care a facut constatarea sa imi treaca ambele usi la inlocuit . Multa bafta!

Si o poza cu masina inainte de reparatie.
                    Attached Files
                    Last edited by florin.fanatik; 10 December 2010, 00:28.
                    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

recomand sa-i faci casco pe viitor!merita pe deplin!
                      gandeste-te doar ce insemna ca cel care te-a lovit sa nu fi avut rca valabil!

Comment

florin nu prea se vede bine din poza dar stii tu sigur ca tia inlocuit si aripa ,avolo era de reparatie ....si daca vrei sa schimbi bara pitoonu vad ca pe partea dreapta e sarita din aripa daca nu are urechile alea de prindere rupte rupele tu si o sa iti dea inlocuire ca nu se mai poate repara ...

Comment

@pitoonu ceva de genul asta am patit si eu. a intrat in spate un ford si impactul a fost simtit pana in locasul unde se tine roata de rezerva. la tine este posibil sa fie indoita si teava de esapament. devizul a fost vreo 2800 lei. reparatia s-a platit de firma la care era asigurat vinovatul, in speta OTP Garancia.
                          repratia s-a efectuat la dealerul local. bafta!
                          sigpic

Comment

Spoilerul se schimba!
                            Ce daca nu avea RCA valabil? Platea si amenda si reparatia masinii

Comment

da catalin platea amenda ca o lua de la politie dar tie dauna daca nu vroia sa o plateasaca sau nu avea bani trebuia sa il dai in judecata si pana terminai stateai cu masina stricata si pe urma trebuia sa mai si scoti banii de la el asa ca.....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google