Ajutor, Am Fost Tamponat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pt mesaje ,
    saptamana viitoare il sun pe agent , mi a recomandat el un service vezi doamne, si daca au venit piesele o duc la reparat , daca nu la anul.

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
      florin nu prea se vede bine din poza dar stii tu sigur ca tia inlocuit si aripa ,avolo era de reparatie ...
      Adevaru ca mergea indreptata aripa fata , era foarte putin infundata...dar cu o mica atentie a fost inlocuita ...Asa stau si eu linistit, stiind ca toate piesele sunt noi si nu am deloc chit pe masina, care in timp putea crapa
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

@pitoo nu iti recomanda agentul nimic.... te duci direct la un service autorizat dacia sa-ti verifice in primul rand geometria pe spate.... ca daune ai bara spate, bara parsoc (cred ca e praf), suportul tabilier (e ala de linga roata de rezerva) trebuie inlocuit. Si e nasol socul de gr II pe spate cum ai avut tu deoarece se taie cu faiul elementele de pe spate se sudeaza alea noi apoi se antifoneaza temeinic plus ca trebuie pozitionate korect inainte de sudura... asa ca service-ul recomandat de nenea agentu face treaba de mantuiala iti recomand sa-ti vinzi masina.

Bafat ca vei avea nevoie

Comment

Atunci dupa spusele tale dupa un stop spart trebuie vanduta masina, altul care s- a rasturnat s -a reparat , Cristi Streulea si-a luat-o de la un jeep si tot mai are Golanu.
          Daca la150 la ora dupa ce am fost sifonat masina tot asa sta pe drum ....care e faza?
          Prietene stiii vorba mecanicilor sunt 2 categorii de masini , care au fost busite si care urmeaza sa fie busite .

All the best

Comment

Aceeasi parere ca si usr1 nu te duce la servisul recomaandat, mergi cu masina la reprezentanta daca vrei sa ai o masina buna in continuare, aia la servisul de cartier iti vor pune repere aftermarket ,de connex( asam iasi) sau import .

Comment

pitoonu sa nu crezi ca acolo e ca la o aripa infundata unde se trage un pic se da cu chit , vopsea si gata. Desfa bara spate si o sa te surprinda ce o sa vezi. Bafta cu reparatiile.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google