Salutare Lume. Ce sa va zic despre masina mea. Bine ca am scapat cu viata si va spun ca totusi Loganul este o masina super buna care protejeaza pasagerii. Nu am patit nimica grav. Doar lovitura d la airbag primita in fata si cateva parti ale corpului batucite. Ne`am rostogolit de 3 ori si am rupt 3 stalpi de gard din beton si 2 pomisori. Astept parerile voastre
Dacia Logan dauna totala
Collapse
X
-
Bine ca ai scapat intreg!
Din ce cauza s-a intamplat accidentul?
Comment
-
pe sub vopseaua cojita pe portbagaj, se vede o "mandrete" de rugina; sper ca e de mult acolo depozitata si a plouat bine si a ruginit, nu ca asa e tabla pe sub vopsea la toate loganurile ...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Da, si voi credeti ca un om care are un singur post pe forum, si nu a mai scris nici un detaliu despre accident, a spus adevarul? Masina cine stie la ce fiare vechi era, accidentata de altcineva.....si a facut poze de placere si le-a bagat pe-aici. Oricum, sper ca adevaratul "sofer" al masinii sa fie OKLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Si mie mi se pare ca a pus pozele si a disparut.
La locatie n-a trecut nimic, la varsta a dat o varsta la nimereala, alte date sunt gresite in profil...
Comment
Comment