Daca e asa,cred ca are niste "sigurante arse"...
Dacia Logan dauna totala
Collapse
X
-
ok. Scuze ca raspuns asa de tarziu. Am casco pe masina si pe acest forum am cautat pe cineva care sa cumpere masina lovita. Am facut contul aiurea ca ma grabeam. Da, am fost 3 in masina si am scapat totzi cu viatza. Nu sunt poze trucate sau facute aiurea. Pacat ca nu am facut o poza la fatza mea sa vedetzi cum arata dupa ce am luat airbagu`n gura. Cand am facut pozele eram cu cei d la asigurari. Poze in camp unde am ajuns cu masina nu am. doar cei d la asigurari au facut poze. Credetzi ca dupa ce ne`am rostogolit si era sa murim mai aveam chef de poze la masina? Toti au fost miratzi cum de mai traim la acest impact. Ca sa nu zicetzi ca nu este masina mea desi nu prea conteaza parerea voastra. Ceea ce conteaza este ca am scapat cu viatza dintr`un accident teribil. Mai pun niste poze aici ca sa vedetzi si daca nu credetzi o sa pun si poza cu procesul verbal si autorizatia de reparatzie si sa va uitati daca nu e pe data de 21.02.2008
Comment
-
OK, nu te-a acuzat nimeni, si pana la urma vorba ta, daca tu te stii nevinovat, parerea noastra nu conteaza, si nu cred ca trebuie sa vii cu dovezi, ca nu suntem la politie. Bine totusi ca nu ai patit nimic. Insa spune-ne si noua mici detalii atunci, despre cum s-a produs accidentul, ce viteza aveai.....
P.S Nu mai pune pozele mari, ci pune-le la "go to advanced - manage attachments" si de-acolo incarci.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
E un adevarat noroc ca a-ti scapat toate persoanele cu bine din masina mai ales ca masina e foarte sifonata cred ca rezista loganul si e bine ca ai casco,sa ne spui si noua daca iti vor cei de la casco ce a mai ramas din masina si iti ofera ceva pe ea..multa sanatate,si condus mult mai placutSuntem doar un moment pe sosea !
Comment
-
Nu te-a acuzat nimeni , lumea doar isi spunea parerea , totusi e bine ca tu si restu care a-ti fost in masina nu a-ti patit nimic , am si eu un preten care a avut accident si la el nu sarit airbag-u dar din fericire nu a patit nimic , din cate ai explicat tu accidentu se pare ca ai avut ceva vitezaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
sal
Mergeam pe un drum cu mari denivelari dinmineatza pe la 7. La 8 trebuia sa ajungem totzi la un examen si cum s`a inchis un drum pentru lucrari trebuia ocolita a bucata de vreo 30 km si aveam marea sansa sa nu ajungem.AM apasat mai mult p acceleratzie decat trebuia iar la o denivelare fiind ceva mazga sau gheatza masina nu a intrat in balans ci practic a fugit spatele mult.In doar o secunda eram perpendicular pe drum si de acolo intr-un gard cu stapli de ciment. Am rupt 3 stalpi dinaia si un fel de gard viu din pomi mai mici. Diferentza de nimel intre drum si camp e cam de un metru. Acolo a fost buba de ne`am rostogolit. Eu sincer nu mai stiu de cate ori. Celelalte fete au zic ca de vreo 3 ori. Oricum acuma trebuie sa rezolv cu cei d la Casco ca masina e de un an si vreo luna si am pierdut vreo 1000 euro doar ca a trecut un an. Cu 2 saptamani inainte am facut revizia. Bine ca nu am facut si asigurarea obligatorie si rovinieta ca erau bani aruncatzi. Astea mai erau valabile vreo jumate d luna. Asta e acuma nu mai pot da timpul inapoi. Eu zic ca Loganul protejeaza pasagerii. La urma urmei cui ii mai pasa de tabla cand vede ca a scapat ca prin minune. Intradevar masina e varza rau d tot. Cine oprea la locul accidentului intreba direct:CATZI MORTI SUNT!!! Deci fiti atenti cu viatza voastra ca azi o avetzi si maine nu
Comment
-
frateeeeeeeeeeee, mare bafta ati avut
am si eu o dauna totala la activ (golf 4 R32 250cp) iar eu am scapat cu o szarietura
senzatia pe care tio provoaca air-bag-u nu se poate compara cu nimic dupa parerea mea.... nu doresc la nimeni nici macar la DUSMANI....sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
bai incostietilor!!! un amarat de examen este mai important decat viata?
avand in vedere ca nu ai nici macar 1 an de experienta in condus mergi si cu viteza, sper ca ti-au suspendat permisul si sa iti fie invatatura de minte!!!
tot ce pot sa spun este ca ATI AVUT ZILE de la Dumnezeu!!!
si inca un sfat!!! incercati sa conduceti cat mai departe de volan! (mai sunt unele femei pe care le vezi conducand cu volanul la 10 cm de ele... la un impact, nu cred ca o vad vine)Last edited by 2fast4u; 29 February 2008, 11:22.
Comment
-
Ba, bine ca ati scapat sanatosi. Fiarele nu mai conteaza oricat ar costa!
@2fast4u - Hai sa incercam sa fim mai putin critici ca se poate intampla fiecaruia. De ce sa-l faci tu inconstient, de ce sa-i doresti sa-i ia carnetul, tie nu ti se poate intampla? Daca tot ii doresti astea de ce mai postezi in topicul deschis de el? Chiar nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine dar nu mi se pare ok.
Comment
-
Offf... pe mine m-a ferit Dumnezeu pana acum desi ii mai dau si eu destul de des in gura. De fiecare data cand merg spre Sighisoara vad accidente. Parca sunt din ce in ce mai multe. Cel mai naspa e ca poti merge cu a-I-a daca vine unu cu 150 km/h si se baga in tine. Tot mort se cheama ca esti.
Sa auzim de bine si de cat mai putine evenimente!
Comment
Comment