REGRES CASCO CATRE RCA-ul VINOVATULUI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by PrietenCuTine View Post
    Eu vreau sa le cer regie proprie ca suma se invarte frumusel la cateva zeci de milioane. Iar eu o repar cu 10-15 milioane cu piese noi.
    Sincer, nu te inteleg. Ce te intereseaza cat e valoarea daunei? Poti sa ai dauna de 400 de lei sau dauna de 14.000 lei. Conteaza doar numarul de daune intr-un an NU valoarea lor (calcul Bonus Mallus). Fa-o pe CASCO si atat. Restul e treaba lor.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am venit de la CASCO. O fac pe polita mea de CASCO urmand ca aceasta din urma sa isi recupereze banii de la RCA-ul celui vinovat. I-am spus ca o sa vreua sa fac reparatia in regie proprie si a zis ca nu este nici o problema. S-au facut poze la masina urmand ca maine sa ma duc sa dea bara jos si sa faca o reconstatare cu toate - toate piesele care trebuie inlocuite/reparate. O sa va tin la curent cu decursul dosarului. Toate cele bune si sper sa nu aveti nici un fel de probleme, nici pe RCA-uri nici pe propria polita de CASCO.
      sigpic

Comment

@darksid3, probabil omul vrea sa-si traga el restul de bani...

Comment

Originally posted by PrietenCuTine View Post
          Am venit de la CASCO. O fac pe polita mea de CASCO urmand ca aceasta din urma sa isi recupereze banii de la RCA-ul celui vinovat. I-am spus ca o sa vreua sa fac reparatia in regie proprie si a zis ca nu este nici o problema. S-au facut poze la masina urmand ca maine sa ma duc sa dea bara jos si sa faca o reconstatare cu toate - toate piesele care trebuie inlocuite/reparate. O sa va tin la curent cu decursul dosarului. Toate cele bune si sper sa nu aveti nici un fel de probleme, nici pe RCA-uri nici pe propria polita de CASCO.
          Vezi poate iti dau banii prin vara...au mai fost cazuri d-astea.

@vasile: banii ti-i dau in urma facturilor. Acum fiecare se descurca cum poate.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

da si eu am facuto de 2 ori pe casco cand ma lovit altcineva si pana la urma miau bagat fansiza tie sar putea sa iti bage ceva in plus pentru reintregire era bine sa incerci si pe rca, iar in regim propriu tu vrei sa zici ca iei piesele mai ieftine si duci facturi mai mari sau cum ? daca e asa se merita sa alergi un pic doar ca sar putea sa stai cam mult dupa bani dar e bine ca dupa ce tiai facut masina circuli cu ea asa in service o tii acolo pana primesc acceptu de plata

Comment

Salutare colegi, am primit de cateva zile banii... suma de 5231.13 ron. Reparatia a ma costat in regie proprie cu piese noi 1500 ron deci am ramas cu aproximativ 3700 ron.

Toate cele bune si multi km fara incidente!
              Last edited by PrietenCuTine; 17 February 2011, 19:08.
              sigpic

Comment

pai asa vrem sa fim si noi prieteni cu tine foarte tare.

Comment

daca aveti daune pe polita casco, la urmatoarea polita, daca vreti sa ramaneti pe aceeasi societate de obicei va dau fransiza obligatorie si maresc putin si prima de asigurare. acum depinde si de valoarea daunei si nr lor.
                  in ceea ce priveste reintregirea, eu zic, totusi ca este avantajos sa se achite o diferenta mica pentru a se reveni la suma asigurata initiala. daca nu se face reintregirea la urmatoarea dauna se va despagubi valoarea ramasa de la dauna anterioara - in caz de dauna totala mai ales...veti primi o suma mai mica.
                  voi ce parere aveti despre reintregire?

Comment

In caz de dauna totala, dupa reparatia respectivei masini, i se mai poate face polita casco?
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

daca nu isi dau seama , nu vad de ce nu .
                      Probleme probabil o sa fie la decontare, cand o sa se faca poze , o sa se vada ca masina a fost reparata ,sudata , chituita si atunci despagubeste doar procent din piese.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Niki B View Post
                        In caz de dauna totala, dupa reparatia respectivei masini, i se mai poate face polita casco?
                        de regula, daca societatea de asigurare declara dauna totala inseamna ca valoarea reparatiei depaseste valoarea de catalog actualizata cu vechimea. ceea ce inseamna ca prefera sa iti dea banii + epava (depinde de societate), si sa iti iei alta noua.
                        cand te referi la reparatie in caz de dauna totala, te referi sa repari epava, in caz ca ramai cu ea?

Comment

Da, exact.

O repar si doresc sa'i fac din nou casco. Poate chiar la aceeasi firma. Se mai poate?

Comment

la aceeasi societate nu stiu daca o sa reusesti sa faci. dar daca masina o repari si arata bine, nu are avarii, ii poti face casco, de ce nu?! inca nu este implementat un sistem bonus malus la casco, si la o alta societate daca te duci nu o sa conteze daunele anterioare - daca nu sunt vizibile.

Comment

Se poate face casco la o masina care a fost dauna totala. Ar fi bine sa declari ca a fost avariata si reparata ca sa nu ai surprize cand o sa iti deconteze vre-o data alta dauna totala.
                              sigpic

Comment

Corect. Dar daca nu stii ca a fost avariata?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google