Eu ziceam daca stii ca a fost avariata. Sau ai avut-o avariata si ai reparat-o. Asta in caz de dauna totala unde a fost avariata in proportie mai mare. Asa pentru o aripa schimbata sau te mai miri ce nu ai de ce sa le spui ca a fost avariata.
REGRES CASCO CATRE RCA-ul VINOVATULUI
Collapse
X
-
Ma gandeam la cazul in care a fost dauna totala, reparata si vanduta.
O cumpar si merg sa'i fac casco, iar la o eventuala dauna se constata ca masina mai fusese odata "dauna totala". Ce se poate intampla in cazul asta? Se poate refuza plata devizului?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
ti-am scris mai sus ...
iti despabubeste doar procent din pretul piesei noi ...70-80% etc
Am patit o chestie de genul asta la o aripa spate chituita si mi-au platit procent din aripa .
Deci probabil procent din masina respectiva .Tu ca si client care ai cumparat masina de buna credinta si ai facut casco nu aveai de unde sa stii daca masina a fost sau nu data peste cap si la inspectia de risc ei mentioneaza ce se vede , restul dzeu cu mila.Last edited by Cristi_Xp; 3 August 2011, 14:48.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment