Noul Sistem De Asigurare Aduceti Bani De Acasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noul Sistem De Asigurare Aduceti Bani De Acasa

Sa mai aduci bani de acasa dupa ce ca platesti asigurare obligatori si casco. nu mi se pare corect mai ales ca tarifele nu sant deloc modeste. nu esti vinovat dar trebuie sa platesti asta mi se pare o aberatie lipsita de logica si de bun simt la noi ca la nimeni daca gresesti mi se pare logic sa platesti dar daca nu gresesti de ce ? Poate ma lamureste cineva /
    sigpic

Fosilele sus puse numa asta stiu sa faca sa ia bani dl noi ..............
    Last edited by Cristi_Xp; 8 March 2008, 14:52.

Comment

Pt ca la noi sunt mai multe accidente decat in restul europei, pt ca la noi sunt multe "acidente" in care barile de logan berlina se inlocuiesc cu bari de mcv, oglinile de ambiance cu alea de prestige, portbagajul mk1 cu cel cu eleron...si pt ca aia de la asigurari nu-s asa prosti cum cred unii. nu vreau sa le iau apararea prin ce-am spus mai devreme.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Din cate am auzit s-ar parea ca nu mai poti incheia polita casco fara franciza(100 sau 200e).Pentru o interventie care costa, de exemplu 300e asiguratorul iti va da doar 100.Mie personal nu mi se pare corect,dar,sunt sigur ca noi,romanii,vom gasi alte modalitati de a insela pe cei de la asigurari!!!!Acum pentru o zgarietura nu cred ca se apuca cineva sa se lege cu 5 centuri si sa se arunce peste un pod sau sa intre intr-un copac

Comment

Nu stiu cum e cu asigurarea sau casco eu pana acuma nu am avut probleme si am apelat la casco doar odata cand un vecin cu intenti bune mi-a lasat 2 zgarieturi pe masina de la aripa fata pana la portbagaj pe ambele parti , poate a vrut sa-mi faca masina in stil de raliu trebuie sa-i multumesc si atunci cand am fost sa o vopses nu am avut probleme nu mi-au cerut bani , acu poate sunt fel si fel de cazuri.
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

clar aici intra si agenti constatatori care sunt pe mina cu traficanti de epave care le refac si le revind propietaru primind o mica suma apoi agentu si apoi alti 2-3 intermediari
            sigpic

Comment

Si eu am patit la fel.. am avut de schimbat o oglinda.. si a trbuit sa dau din buzunaru meu.. si dupaia cica imi inapioaza iei banii

Comment

Cseba are multa dreptate! In plus treaba cu franciza (de 100 euro) e de anul asta din cate stiu. Aveam si varianta fara franciza (la Tiriac), dar asigurarea pe an era mai scumpa. Ghiciti cu cat? Cu 100 de euro...
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Da aveti dreptate case fac multe nereguli dar de ce nu se gandesc sa taxeze pe cei care produc daune nu si pe cei care nu au incidente din vina lor .daca nu ai incidente din vina ta sa platesti mai putina asigurare iar cei care au mai multe incidente sa aiba asigurare mai mare asa poate il face si pe cei care sant mai indisciplinati sa fie mai grijuli
                  sigpic

Comment

Fransiza obligatorie la autoturismele Dacia si Daewoo va fi 50 de euro daca nu ma insel..

edit:Oricum... in cazul unui eveniment, fie 50 fie 100 de euro nu mi se pare capat de tara.
                    Last edited by Marius; 9 March 2008, 11:44.
                    numar secundele

Comment

Originally posted by Marius View Post
                      Fransiza obligatorie la autoturismele Dacia si Daewoo va fi 50 de euro daca nu ma insel..

edit:Oricum... in cazul unui eveniment, fie 50 fie 100 de euro nu mi se pare capat de tara.
                      Ca si suma nu e un capat de tara!dar ca etica???!!!!!! Hmmm........... no comment
                      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Trabuie sa traiasca si asiguratorii din ceva mai. Am un prieten care plateste la Mondeo 19 mil/an si in 6 luni a avut daune de 35 de mil.
                        numar secundele

Comment

Eh nui nimic o sa ne facem casco in Ungaria atunci:P
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Daca nu inventeaza o alta lege
                            sigpic

Comment

Daca am trai intr-o tzara normala, probabil ca ar exista, cum zice ICE, o taxare mai mare a celor cu carnete suspendate pentru alcool, accidente etc. Si nu le-ar mai conveni sa faca pe nebunii... Dar mai e mult pana departe...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google