Noul Sistem De Asigurare Aduceti Bani De Acasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ideea cu asigurarea in Ungaria nui rea sa stii ca ma bate gandul sa ma interesez
    :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Originally posted by Marius View Post
      Trabuie sa traiasca si asiguratorii din ceva mai. Am un prieten care plateste la Mondeo 19 mil/an si in 6 luni a avut daune de 35 de mil.
      Pai se compenseaza cu mine, am platit in 3 ani 615 euroi si am schimbat anul asta un parbriz 600 roni.Ii mai las putin si repar si usa spate care este usor infundata de un "binevoitor".
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

N-am stat sa citesc tot dar seba are mare dreptate toata astea se intampla din cauza celor care plicitisiti in casa si fara alte treburi isi fac daune singuri... si uite acum ``suferim`` toti... cand a aparut mcvul toti comentau ca-i urata ca are bara urata acum toti vor bari oglinzi de mcv iar de cand se pune bara de mcv pe berlina e o mare nebunie...

sigpic

Comment

Originally posted by ice View Post
          Sa mai aduci bani de acasa dupa ce ca platesti asigurare obligatori si casco. nu mi se pare corect mai ales ca tarifele nu sant deloc modeste. nu esti vinovat dar trebuie sa platesti asta mi se pare o aberatie lipsita de logica si de bun simt la noi ca la nimeni daca gresesti mi se pare logic sa platesti dar daca nu gresesti de ce ? Poate ma lamureste cineva /
          depinde la ce asigurator ai casco , eu in ultimi 5 ani , nu am platit infara de polita casco nimic. nu franciza nimic. trebuie sa fii atent ce polita faci
          sigpic #

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google