Masina Zgariata...putin Ajutor :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina Zgariata...putin Ajutor :(

Azi cand am vrut sa plec la facultate am gasit toata masina zgariata de cineva care "ma iubeste"...nu pot sa inteleg ce probleme au aceste specimene de recurg la astfel de gesturi. Masina este asigurata casco la Groupama si din cate am citit pe contract este inclus si vandalismul (pe clauza speciala scrie: "se acopera daunele produse de actiunea: persoanelor care iau parte la acte de vandalism si persoanelor care iau parte la greve, tulburari, revolte etc)
    Maine vreau sa merg la asigurare sa o fac dar imi este teama sa nu comenteze cei de acolo
    Intrebarea este mai trebuie sa merg la politie ? Va multumesc
    Last edited by cristy90; 2 February 2011, 14:00.

Nu ai de ce sa mergi !Te duci direct la asigurator si nu au ce sa comenteze : sunt satui de asemenea zgarieturi !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

thejock3r: multumesc pt. informatie. Sincer imi faceam ceva probleme, am citit pe diferite site-uri ba ca nu despagubesc, ba ca nu au dat acceptul de plata (aici nu fac referire la firma groupama ci vb la modul general )

Am fost in dimineata asta cu masina la centrul de daune. Am vb cu inspectorul de acolo, i'am explicat situatia si cand a vazut masina mi-a spus ca o vopseste pe toata pentru ca zgaraieturile depasesc 50% din autoturism...s-au purtat frumos, nu au comentat nimic doar ca am ramas putin mirat cand mi-au spus ca toata operatiunea dureaza cam 2 saptamani :O Acum vine si intrebarea ) pt o revopsire toatala atat de mult dureaza ???
      Last edited by cristy90; 3 February 2011, 11:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cam da ca au multe de desfacut dar si asa un pic cam mult la ce service te-au trimis? poate cu tot cu accept de plata pana iti iei tu masina dureaza 2 saptamani.

Comment

m-au trimis la service "auto haus" reprezentanta bosch constanta, am vazut ca este service autorizat dacia-renault -kia...masina o sa o bag luni dar nu mi-au spus nimic de acceptul de plata. Pana acum cand am avut dauna am putut ridica masina fara sa astept dupa acceptul de plata

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google