Logan 2004 Avariat In Accident, Avarii:usa Fata/spate,aripa Fata/spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc JREwing, nu prea mi-a trecut prin cap pana acum chestia cu certificatul de garantie.
    Revin cu poze dupa ce vor efectua reparatia, sa dati cu parerea daca a iesit bine sau nu, astfel va fi inca o parere in plus daca merita sau nu sa mai apelam la serviciile acelui service.

Comment

Salut zeus85, ma bucur ca ai rezolvat cu actele, service-ul din spataru preda este cel de langa ANOFM (fortele de munca)? Multa bafta, te asteptam cu pozele dupa reparatie.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Vis-a-vis de ANOFM este service BMW si renault. Service-ul la care am fost trimis este imediat pe dreapta dupa acestea cum mergi inspre liceul Economic 4 (Viilor).

Comment

Originally posted by florin.fanatik View Post
          ....service-urile care au ei deontare directa ( atentie! RCA-ul nu lucreaza cu reprezentantele) nenea caruia, i-am predat ...
          Cum adica RCA ul nu lucreaza cu reprezentantele, parca era la alegere serviceul unde vrei sa o repari iar cele agreate erau doar recomandate.
          Eu nu am mai avut de mult timp probleme de genu, sa schimbat ceva intre timp? Mi se pare absurd si ilegal sa iti repari masina la service ''agreat'' pentru ca asa vrea RCA ul.

Comment

Crull prin octombrie am avut un incident cu un asigurat la ASTRA...Respectivul inspector de daune mi-a dat o lista cu service-urile in care imi pot face masina. In aceea lista nu figura nici o reprezentanta, am intrebat de ce si mi-a spus ca rca-ul nu lucreaza cu reprezentantele , doar casco...

Comment

@crull: așa este. Fiecare asigurator are contracte cu diferite service-uri. Cum cei din reprezentanțe au deseori trăiri fantastice și evaluează piesele și manopera la suprapreț, nicio entitate normală nu va face vreodată contract cu ei pentru a fi jupuită.
              Partea proastă vine atunci când, în urma unei reparații făcute după ureche, apar probleme care țin de garanție (fie asupra reparației, fie asupra mașinii), când lucrurile se complică: astfel, dacă service-ul nu oferă garanție și reparația se duce dracu, ajungi cu ea la reprezentanță, care zice că nu a autorizat ACEL service pentru a face reparații pe mașinile vândute prin ea, deci pierzi garanția pe toată mașina. Trăim în România.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Majoritatea service-urilor care se respecta, ofera o garantie la lucrare...
                Pentru cei care au masiniile in garantie si trec prin incidente de genu, mai bine repara masina pe casco, cu regres pe rca-ul vinovatului, pentru a scapa de griji.

Comment

Eu am avut noroc că Astra are contract cu decontare directă cu dealer-ul de la care am luat mașina și este o variantă pe care o recomand.

Comment

Stati putin eu prin reprezentanta inteleg S.C. abc S.R.L care pe langa contractul de concesionar care il are cu DACIA S.A. are si activitate de service. Deci daca am o Skoda si ma duc la concesionarul dacia S.C abc S.R.L pentru un schimb de ulei sau sa vopsesc o portiera nu e nici o problema, seviceul imi repara masina. Acum de ce asiguatorii RCA nu recunosc pe SC abc SRL ca service? Adica lucreaza pe casco dar nu si pe RCA?
                    Din ce am inteles de la cei patiti asa numitele servisuri agreate nu folosesc piese de origine ci piese din import pentru a reduce cheltuieleile privind reparatia.

Si uite asa ma lovenste un nene mai grabit, ma duc la service ''agreat'' si ma trezesc cu bara contrafacuta care crapa la primul impact cu o vrabie, care nu se leaga cu restul masini. Minunat!!

Comment

În esență ai pus punctul pe „i”.

Comment

Originally posted by crull View Post
                        Stati putin eu prin reprezentanta inteleg S.C. abc S.R.L care pe langa contractul de concesionar care il are cu DACIA S.A. are si activitate de service. Deci daca am o Skoda si ma duc la concesionarul dacia S.C abc S.R.L pentru un schimb de ulei sau sa vopsesc o portiera nu e nici o problema, seviceul imi repara masina. Acum de ce asiguatorii RCA nu recunosc pe SC abc SRL ca service? Adica lucreaza pe casco dar nu si pe RCA?
                        Din ce am inteles de la cei patiti asa numitele servisuri agreate nu folosesc piese de origine ci piese din import pentru a reduce cheltuieleile privind reparatia.

Si uite asa ma lovenste un nene mai grabit, ma duc la service ''agreat'' si ma trezesc cu bara contrafacuta care crapa la primul impact cu o vrabie, care nu se leaga cu restul masini. Minunat!!
                        Nu generaliza... nu toate service-urile lucreaza cu piese de import. In plus mai exista varianta "regie proprie", cumperi piesele si le montezi intr-un service dupa care duci toate bonurile/facturile fiscale la asigurator si iti este decontata suma.

PS: Sunt multe service-uri care lucreaza mai bine decat unele reprezentante (nu dau nume),care au in asteptare zeci de masini si toate sunt reparate pe "banda rulanta", de mantuiala, plus preturile umflate.
                        Last edited by florin.fanatik; 8 February 2011, 00:59.

Comment

Luni dimineata ma prezint cu masina la service pentru reparatii. Se pare ca au venit usile care trebuiesc schimbate.
                          Pana vineri ar trebui sa fie gata, zic eu.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google