Explicatie Nota Constatare Omniasig.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Explicatie Nota Constatare Omniasig.

Salutare. Am si eu o mica nelamurire legata de o nota de constatare. Mai exact m-a lovit un taximetrist si mi-a infundat aripa, usa si mi-a zgariat bara. Am facut cu el constatare amiabila si am fost eu la Omniasig sa rezolv. Am primit de la ei o nota de constatare si nu inteleg exact la ce se refera. Am desenat repede in paint un tabel asemanator. La bara vad ca este bifat ''I'' si ''Rec'' si eu banuiesc ca inseamna inlocuire cu recuperare. Insa la aripa si usa este bifat ''R'' insa cu 2 valori, respectiv 8 si 20. As dori sa stiu ce inseamna aceste valori. Tare mi-e ca mi-au dat de vopsit doar juma` de usa si vreau sa ma duc peste ei inainte sa bag masina la service si sa am surprize.
    Attached Files
    sigpic

Salut.
    cred ca vrea sa spuna de 'timpul de lucru' nu ma pricep
    numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

r inseamna reparat pentru omniasig
      x inseamna inlocuit

cu alte cuvinte:
      reparat 8% din usa
      reparat 20% din aripa
      inlocuit bara
      devopsit nu se pune problema, orice piesa pe deviz, se vopseste exact asa cum arata in pozele atasat dosarului de dauna

multi inspectori scriu procentul ca sa nu apara probleme gen ... te duci cu un punct la dauna, si pana ajungi la service o faci de 10 ori mai mare.
      sigpicMy ride

Comment

se da doar timpul pentru tinichigerie, fara vositorie.
        8 inseamna 0.8 ore pentru usa si 20 inseamna 2 ore pentru aripa

atasez etras din deviz si nota de constatare.
        Attached Files
        Last edited by darksid3; 22 February 2011, 21:13.
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

multumesc tuturor pentru explicatii... credeam ca vor sa imi vopseasca usa pana la bandou. Nota arata exact ca devizul postat mai sus de dani030668. Insa mai am o nelamurire... Daca e bifat ''Rec'' inseamna ca trebuie recuperata piesa veche? Nu de alta dar bara este abia atinsa si oricum intentionam sa lucrez la ea. Speram sa ma aleg cu o bara noua moca... pe care sa o iau acasa fara a o monta pe masina.
          Last edited by sinx; 22 February 2011, 14:35.
          sigpic

Comment

inlocuire cu ecuperare ti-a dat, asta inseamna ca trebuie sa o vada fizic pe cea veche demontata si pe cea noua pe masina. daca ai facut lucrarea intr-un service partener nu trebuie sa le-o duci ca sa o vada, dar poti sa vorbesti cu cei din service sa ti-o pastreze.
            poti sa te duci tu cu bara veche in masina pana la centrul de daune ca de obicei doar face poza cu bara demontata pusa linga masina dupa care o iei si faci ce vrei cu ea. daca nu iti dadea inlocuire cu recuperare trebuia sa platesti pe langa fransiza si "reciclarea" plasticelor care daca tin eu bine minte de acum doi ani a fost undeva in jur de 26 lei pentru bara spate si 3 lei pentru bandouri (se calculeaza cumva la greutatea pieselor)
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Originally posted by sinx View Post
              ...................... Tare mi-e ca mi-au dat de vopsit doar juma` de usa si vreau sa ma duc peste ei inainte sa bag masina la service si sa am surprize.
              Asta e buna de gluma )
              Iti vopseste tot elementul, nu-ti face retusari...

Deci stai linistit. In cazul in care vopsirea nu corespunde (adica nu e cum a fost inainte de eveniment) nu receptionezi lucrarea/primirea masinii.

Eu am avut (dupa doua evenimente) mai multe elemente vopsite: aripa, usa, spoiler, capota motor.
              Masina arata cum era inainte de evenimente. N-am avut ce sa le bag de vina.

Comment

Sau in functie de problema, le vor matui si apoi le da doar cu lac. Iese fix la nuanta
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu se pune problema intrucat fac intr-un service ''apropiat''. Octavian ai sa razi dar am tot auzit d-astea in ultima vreme... nu e nici un fel de gluma... e chiar unul din Logan Club, din cate am inteles.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google