Originally posted by vasile78
View Post
Doar asa o remarca )
Iti spun cazul meu si desigur ca NU doresc la nimeni: in 12 ani de condus n-am avut evenimente, in al 13-lea an...doua evenimente nasoale la interval de o luna...
La un eveniment am fost vinovat 95% (5% tot dau vina pe ala ca a venit foarte tare, in fine) polita RCA a rezolvat cazul fara batai de cap.
Ce vreau sa spun e sa nu ne bazam pe faptul ca ani de zile n-am avut evenimente, ca mergem prudent si nu se intampla.
Sincer...cred ca e doar o chestiune de timp pana se intampla ceva, am invatat-o pe propria-mi piele, fie esti lovit, fie lovesti.
Absolut adevarat, probleme pot aparea si la societatile serioase (nu-mi place termenul, dar il lasam asa).
Dar trebuie sa studiem/gandim statistic si asa vedem care sunt cei cu probleme mai putine. In fond nu le convine la nicicare sa dea bani, dar unele societati sunt mai darnice, astea care le numim serioase. Restul trebuie eliminate, si numai noi putem face asta, nu statul, pt ca sunt bani multi la mijloc.
Originally posted by darksid3
View Post
Asta trebuie evitat, batai de cap, nervi etc, totul pe banii nostri.
Mai bine dau un 50 lei in plus si in caz de Doamne fereste sunt, sau macar am sanse mari sa fiu scutit de ce a patit colegu Darkside.
In cazul meu cand am lovit, chiar n-am avut stres mare cu rca-ul, am facut constatarea amiabila, am fost la asigurator, copii dupa acte si la revedere, totul in jumate de ora.
Originally posted by Bogdan20cj
View Post
Pentru felul in care m-au tratat dupa doua evenimente nasoale (unul folosit si casco si rca-ul pentru cel lovit) sunt ''condamnat'' sa raman la ei cat am masina.
Adica m-au tratat prea bine.
Si dupa al doilea eveniment (la o luna dupa primul...) m-au sunat sa ma intrebe daca sunt multumit de cum s-au miscat, daca masina e reparata OK, daca am ceva remarci de facut...
Cel putin in cazul meu au fost profesionisti 100%.
La cel lovit i-au decontat fara prea multe comentarii toate cheltuielile, omu a fost multumit (era disperat ca va avea batai de cap cu rca-ul meu, ca stie el cum e cu rca-ul...s-a inselat ).
Comment