Mai Mult De 10% Dintre Asigurarile Obligatorii RCA Nu Au Acoperire!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai Mult De 10% Dintre Asigurarile Obligatorii RCA Nu Au Acoperire!

Pentru cei care nu au vazut stirea atasez link-ul urmator:

In acest material se face referire in special la EUROINS si CARPATICA.

80% dintre RCA-urile ieftine sunt cu repercursiuni asupra pagubitului.
    Autoritatile spun ca soferii care isi cumpara RCA de la companii care intarzie sau refuza despagubirile risca sa fie chemati in instanta de pagubiti si risca sa plateasca ei, in locul asiguratorilor.

Evitati EUROINS si CARPATICA!!!
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Cred ca ar trebui mai mediatizata treaba asta, poate ne dezmeticim in cele din urma sa mai bagam bagi in buzunar la societatile de asigurari cu probleme.
    N-ar fi nasol ca au probleme daca nu s-ar rasfrange asupra noastra.

Si ar trebui sa ne pese mai mult de cel pe care il lovim.

Comment

De ce nu sunt interzise pe piata firmele neserioase? Clientul de buna credinta de ce trebuie sa caute pe net sau sa vada la televizor ca o firma de asigurari nu este serioasa? In situatia economica actuala nu cred ca mai da cineva bani in plus pentru a asigura "confortul" unui strain in eventualitatea unui accident/incident.
      Plus ca diferentele ca si pret, intre asigurarile RCA existente pe piata sunt enorme, la firmele asa zis serioase prima de asigurare se dubleaza... si totusi apar probleme si acolo.

Comment

Sa fie chemat cel care a incheiat asigurarea? Hai ca-i tare...
        In baza care-i legi?
        Sa-l traga la raspundere pe cel cu care am incheiat asigurarea, nu pe mine. Plus de asta, statul ma obliga, deci institutiile lui trebuie sa se asigure ca respectivul este eligibil, nu eu, un rahat de tert....

Mai pe romaneste...risca o laie.

Comment

Ok Cezar, sa spunem sa nu risca nimic cel care incheie polita la euroins sau carpatica, dar noi daca suntem loviti de catre acesti indivizi, ce facem? Stam cu anii fara masini, ca in cazul omului din material, care a trecut mai bine de 1 an de cand nu mai poate folosii propria masina? Pai este normal asa ceva?

PS: Rog sa fie facut sticky acest thread, multumesc!
          Last edited by florin.fanatik; 3 March 2011, 20:22.

Comment

Chiar azi mi-am facut o noua asigurare RCA pe 1 an la Euroins, am dat 310 lei, la ARDAF mi-au cerut peste 600 lei... Este asigurare OBLIGATORIE si o fac obligatoriu unde imi permite buzunarul! Stiu ca multi nu sunteti de acord cu mine dar as vrea sa vad unde v-ati facut voi asigurarea RCA.

Comment

Eu anul trecut am avut rca-ul la ASTRA, anul acesta am facut la ASIROM.

Comment

La Astra era 320 lei, daca stiam ca sunt mai seriosi faceam la ei.

Comment

Multi au incheiat anul acesta rca-ul la EUROINS, datorita pretului foarte mic. ASTRA e peste euroins ca seriozitate.

Comment

@florin fanatik: Si dumitale ti se pare normal ca eu, cel ce m-am asigurat impotriva unor posibile daune, achizitionand o polita ce ma absolva (contra-cost, ca doar nu am primit-o gratuit), sa fiu tras la raspundere?
                    CU alte cuvinte, eu care deja am platit pt un serviciu, sa platesc si pt un altul?
                    Ce faci daca te-a lovit un astfel de individ? Simplu, dai firma de asigurari in judecata. Te plimbi ceva timp, dar castigi sigur.
                    Pai imi pare rau, dar lucrurile sa se rezolve intre cel cu dauna si cel cu care eu am contract, ca doar pt asta am platit.
                    Se rezolva in instanta destul de usor. Nu uitati ca astia au plafoane, iar legile pt asiguratori sunt cu totul altele.

LE: am recitit fraza cu "Autoritatile spun ca soferii care isi cumpara RCA de la companii care intarzie sau refuza despagubirile risca sa fie chemati in instanta de pagubiti si risca sa plateasca ei, in locul asiguratorilor.". Ce gogomanie. Cititi aici.
                    Last edited by Cezar; 3 March 2011, 23:34.

Comment

Domnule Cezar, nu mi se pare normal, ca statul le da unda verde acestor firme de asigurari sa vanda niste polite care nu isi respecta obligatiile asumate. Nu te supara pe mine ca iti spun, dar nu imi place cum gandesti pe aceasta tema. Nimeni nu vrea sa stea cu masina pe dreapta mult timp, sa piarda timp si bani dand in judecata firma cu pricina. Iti doresc sa nu ai parte de nici un incident cu un astfel de asigurat, dealtfel cu nimeni!

Comment

Nici mie nu-mi place ideea, stai linistit.
                        Daca asta-i sistem, asa ca hai sa XXX sistemul, nu pe cel care-i prins in sistem.
                        Si plus de asta e o tampeni...asiguratorii au fonduri, nu exista povestile acestea ce le auzim la tv. Citeste te rog acea lege, si te vei convinge ca ce spun "Autoritatile" e o mare tampenie.
                        Am avut incidente si m-am judecat cu diversi, ba chiar si cu firmele de asigurari. Ei oricum ezita sa dea drumul la bani, pana cand le bati cu un avocat bun la usa. Asa se procedeaza, ce sa-i faci. Dar nu-i bai, ca pe tema asta daca stii sa-ti adaptezi resursele poti iesi in castig.

PS: lasa domneala, ca aici suntem colegi, deci hai sa ne tutuim
                        Last edited by Cezar; 4 March 2011, 00:06.

Comment

...Daca asta-i sistem, asa ca hai sa XXX sistemul, nu pe cel care-i prins in sistem...
                          Ca sa XXX acest sistem, ar trebuii sa nu mai punem botul la preturile mici ale asiguratorilor gen EUROINS, CARPATICA si sa nu le mai viram in cont bani pentru niste polite care nu ajuta pe nimeni, asa poate scapam de astfel de firme. Cu parere de rau o spun, ne-o facem cu mana noastra, in acest inceput de an pe primul loc in vanzari sta EUROINS-ul iar pe doi CARPATICA.
                          Ne mai miram de ce sar soferii cu injurii, ajungand chiar la bataie in trafic dupa un incident, asta datoria tensiunii provocate de aceste RCA-uri, care iti tin masina mult si bine in service pana la trimiterea acordului de plata...

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                            La Astra era 320 lei, daca stiam ca sunt mai seriosi faceam la ei.
                            astra sau euroins sunt tot pe acolo .
                            M-a lovit unu cu asigurare la astra mi-au zis aia de la service s-o fac pe casco ca astia de la astra sunt seriosi tare ) ,toti fug de ei .
                            Am un prieten care lucreaza la astra,probabil o sa imi fac casco la logan ca e undeva la 190 eur .
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

In general au preturi mari cei ce au decontare directa cu toate service-urile (ma refer la cele de reprezentanta nu la service-uri de cartier). Astra are decontare directa doar cu service-ul Ford, Ardaf-ul cu Chevrolet si cam atatea stiu din pataniile mele.
                              La CASCO e chiar bine sa ai polita incheiata cu un asigurator ce are decontare directa cu mai multe service-uri (dar costa mai mult).
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google